• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Lassinantti förlänger med LHF

14 december 2016 13:05
SHL

Luleå Hockey har förlängt avtalet med Joel Lassinantti över de kommande tre säsongerna. Det innebär att Luleå Hockey även fortsättningsvis har en av SHL:s absolut starkaste målvaksuppsättningar klara för nästa säsong.


23-årige Joel Lassinantti har de tre senaste säsongerna varit en av SHL:s absolut bästa målvakter och var i våras tredjemålvakt för Sverige under VM. Han har nu bestämt sig för att stanna kvar i Norrbotten och avtalet med Luleå Hockey sträcker sig fram till och med våren 2020.

Joel Lassinantti

– Det känns jättebra att vi förlängt mitt avtal med Luleå Hockey för de kommande tre säsongerna. Det har hela tiden varit en pojkdröm för mig att få spela i föreningen och jag trivs fantastiskt bra. Det passar dessutom väldigt bra att Luleå Hockey har höga ambitioner, för det har även jag!

– Att vi kommit överens om ett nytt avtal så pass tidigt är extra positivt. Det gör att jag kan lägga dom funderingarna åt sidan och bara fokusera resterande del av säsongen på att den skall sluta på allra bästa sätt för vårat gäng.

Lars Bergström

– Det känns väldigt glädjande att vi kan bygga långsiktigt med Joel Lassinantti som är från Luleå en egen produkt och som genom sin karriär hela tiden bevisat att ta nästa steg i sin utveckling. Han är en fantastisk person som dessutom är en jättebra målvakt med bra framtid framför sig. Han kommer även fortsättningsvis vara en nyckelspelare för att ge Luleå Hockey goda förutsättningar att nå framgångar.