• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Idag 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt

Lassinantti förlänger med LHF

14 december 2016 13:05
SHL

Luleå Hockey har förlängt avtalet med Joel Lassinantti över de kommande tre säsongerna. Det innebär att Luleå Hockey även fortsättningsvis har en av SHL:s absolut starkaste målvaksuppsättningar klara för nästa säsong.


23-årige Joel Lassinantti har de tre senaste säsongerna varit en av SHL:s absolut bästa målvakter och var i våras tredjemålvakt för Sverige under VM. Han har nu bestämt sig för att stanna kvar i Norrbotten och avtalet med Luleå Hockey sträcker sig fram till och med våren 2020.

Joel Lassinantti

– Det känns jättebra att vi förlängt mitt avtal med Luleå Hockey för de kommande tre säsongerna. Det har hela tiden varit en pojkdröm för mig att få spela i föreningen och jag trivs fantastiskt bra. Det passar dessutom väldigt bra att Luleå Hockey har höga ambitioner, för det har även jag!

– Att vi kommit överens om ett nytt avtal så pass tidigt är extra positivt. Det gör att jag kan lägga dom funderingarna åt sidan och bara fokusera resterande del av säsongen på att den skall sluta på allra bästa sätt för vårat gäng.

Lars Bergström

– Det känns väldigt glädjande att vi kan bygga långsiktigt med Joel Lassinantti som är från Luleå en egen produkt och som genom sin karriär hela tiden bevisat att ta nästa steg i sin utveckling. Han är en fantastisk person som dessutom är en jättebra målvakt med bra framtid framför sig. Han kommer även fortsättningsvis vara en nyckelspelare för att ge Luleå Hockey goda förutsättningar att nå framgångar.