Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt

Framtidsback till Luleå Hockey

27 maj 2015 14:10

På onsdagseftermiddagen meddelade Luleå Hockeys sportchef Lars ”Osten” Bergström att den 18-årige backen Pontus Själin kommit överens med Luleå Hockey om ett kontrakt för de kommande två säsongerna. Själin spelade förra säsongen med Leksands IF.


Pontus Själin kommer ursprungligen från Östersund där han valt att få den största delen av sin hockeymässiga utveckling innan han inför den förra säsongen flyttade till Leksand där han haft en ledande roll i deras J20-lag och även varit och nosat lite på a-laget.

Lars ”Osten” Bergström - Pontus är en skridskostark och spelskicklig back som har mycket framtid i sig. Vi tror att vi har en perfekt utvecklingsmiljö för honom i kombinationen SHL, Allsvenskan och J20 beroende på hans utveckling tillsammans med oss. Vi tror att det är en spelare som skall kunna etablera sig i vårt A-lag och därifrån nå hela vägen till NHL där han är draftad av Minnesota.

Pontus Själin - Det är faktiskt lite av en dröm att få komma till Luleå Hockey. Jag vet att föreningen varit intresserade av mig tidigare under min karriär – så det kommer passa mig riktigt bra att flytta upp till Norrbotten där jag tror att jag kommer kunna få en bra utveckling och där jag så snart som möjligt vill kämpa mig till en SHL-plats.

Pontus tar examen i början på juni och kommer därefter upp till Luleå för att träna med laget.