• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt

Rönnbäck och Johansson inför helgens matcher

6 mars 2020 12:00
JUNIOR

Luleå Hockeys J20-lag åker I helgen på en bortaturné för att spela tre matcher och för J18 väntar ett dubbelmöte mot Björklöven.


J20 hade en tung helg poängmässigt förra helgen då man först snöpligt förlorade mot Brynäs med 5-4 och sen fick sig se besegrade av Leksand med 3-1.
– Matcherna mot Brynäs och Leksand förlorade vi mycket på våra egna misstag och tappade därav onödigt sex poäng, säger backen Otto Rönnbäck.

Och I helgen väntar en tuff uppgift då laget ska spela tre matcher på lika många dagar där HV71, Örebro och Djurgården star för motståndet.
– Matcherna i helgen blir en bra utmaning för oss där vi måste vara på tårna i varje match för att vinna. Vi vill såklart ta revansch från förra helgen och det kommer krävas att vi kommer tillbaka till att göra rätt grejer i 60 minuter om vi ska ta med oss mycket poäng.

J18 förlorade förra helgen mot AIK med 3-4 men fick sen revansch dagen efter då man besegrade Lidingö med 4-3.
– Förra helgen hade vi med oss få med spelare och vi hjälpte inte riktigt varandra i första matchen och det gjorde att backarna fick det jobbigt eftersom AIK fick vända och hämta fart hela tiden. Andra matchen förde vi större delen av spelet men när Lidingö fick chansen kontra dem snabbt så det blev en tight match. Men helgen i sin helhet var inte vår bästa däremot funkade powerplay fortsatt bra, säger forwarden Axl Johansson.

Och I helgen väntar som sagt ett dubbelmöte mot Björklöven vilket är de två sista matcherna innan slutspelet drar igång.
– Helgens matcher mot björklöven kommer att bli tuffa och det är viktiga poäng som det står spel om och för att kunna få full pott så har vi pratat om att vi måste bli starkare vid kamperna framför målet och fortsätta med vårat grundspel.

Dessutom spelar i helgen J16 åttondelsfinalserie på hemmaplan, läs mer om det här.

Kom gärna och se våra talanger spela bra och underhållande matcher i högklassiga juniorligor, fri entré gäller på samtliga hemmamatcher. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.