• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Emma Nordin till Luleå Hockey

20 maj 2015 10:56

Under onsdagen presenterade Luleå Hockey i direktsändning via #lhflive att den välmeriterade 24-åringen Emma Nordin flyttar till Norrbotten för att spela med Luleå Hockey / MSSK de kommande två säsongerna.


Under sin karriär har forwarden Emma Nordin gjort över 120 landskamper och var den gångna säsongen i topp av poängligan i Damkronorna. Tidigare under våren var hon upp och träffade representanter för Luleå Hockey och verkar gilla det satsning som görs i Norrbotten.

Fredrik Glader - Emma är en stabil landslagsspelare som kommer vara användbar i vårat lag. Vi tänker henne först och främst som en center för att hon skall ha mycket puck och för att vi skall kunna nyttja hennes potential fullt ut.

– Hon är en teknisk spelare som har ett mycket bra spelsinne. Dessutom är hon trots sina 24 är väldigt rutinerad med spel i fyra VM, två OS och ett SM-guld tillsammans med Modo. Så det är en tjej som vet vad som krävs för att vinna och det kommer bidra mycket till vårt lag.

Emma Nordin - Jag har bott och spelat hockey i Örnsköldsvik genom hela min karriär, så det känns som en spännande utmaning att flytta upp till Luleå och Norrbotten.

– Vi verkar få ihop ett lag med många bra spelare – så det kommer bli bra konkurrens om platserna och vi kommer kunna skapa en miljö där vi alla kommer kunna utvecklas ytterligare.

– Det är dessutom roligt att ytterligare ett SHL-lag väljer att satsa mer på sin damverksamhet, det behövs för att vi ska kunna utveckla damhockeyn i Sverige ytterligare.

Spelprogrammet för Riksserien förväntas ligga klart någon gång i juni och tanken är att hemmamatcherna kommer delas mellan Coop Norrbotten Arena och LF Arena i Piteå.