• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Luleå Hockey/MSSK tog tionde raka segern

24 januari 2020 20:10
SDHL

Luleå Hockey/MSSK vann kvällens hemmamatch mot Göteborg med 5-2.


Inte helt oväntat så var det norrbottningarna som direkt tog tag i spelet och var laget som ägde mest puck. Man skapade också ett flertal chanser, men Nicole Jackson i GHC-kassen storspelade. Och på andra sidan fick även Sara Grahn stå för ett par svettiga räddningar då gästerna stack upp ett par gånger. Men två bra målvakter gjorde att det var mållöst efter 20 minuter.

Hemmalaget fick istället utdelning i början av mittronden, Ronja Savolainen sköt in en handledare i krysset från blålinjen när Josefine Persson stod perfekt placerad framför kassen och skymde Jackson. 2-0 kom sen inte långt därefter i numerärt överläge, Michelle Karvinen slog en läcker macka till Nicoline Jensen på bortre stolpen som enkelt kunde hitta nätet. Göteborg lyfte sen upp sitt spel för en stund. Men fem minuter före pausvilan utökade ändå LHF/MSSK sin ledning då Petra Nieminen snyggt la upp en backhand i nättaket när hon kom fri med målvakten. Det var sen norrbottningarna som skapade ännu fler heta målchanser, men 3-0 stod sig perioden ut.

Hemmalaget dominerade sen den tredje perioden och halvvägs in på den kom också 4-0, Savolainen tog sig in framför mål där sen ett passförsök ledde till ett mål då pucken gick in via en försvarare. Och två minuter före full tid fullbordade Savolainen sitt hattrick då hon stänkte in 5-0 med ett slagskott mitt i slottet. Göteborg gjorde sen en stark avslutning på matchen där Emma Keenan var riktigt effektiv, gjorde två mål och putsade till slutresultatet till 5-2.