Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt

Offensiv spets till Luleå Hockey

11 maj 2015 13:59

På måndagen presenterades först på en sponsorträff i Coop Norrbotten Arena och sedan i direktsändning via #lhflive att Luleå Hockey värvar två spelare från Linköping. Dels poängstarke forwarden Jacob Micflikier och den landslagsmeriterade norrbottniskan Melinda Olsson.


Jacob Micflikier, född 1984 gjorde 24 mål och 47 poäng på sina 54 SHL-matcher när han placerade sig på fjärde plats i poängligan förra säsongen och la till detta 5 mål under SM-slutspelet med Linköping.

– Det skall verkligen bli spännande att bli en del av Luleå Hockeys organisation och vara en del av den grupp som kommande säsong skall vara med och fajtas om SM-guldet. Målet är att Vi skall bli mästare tillsammans, säger Micflikier om sin nya förening.

Det känns jättebra att vi kommit överens med Micflikier om ett tvåårskontrakt. Det är en poängstark spelare som vi haft ögonen på tidigare och som vi känner kommer kunna tillföra en hel del till vårt powerplay och vår offensiv.

Överkalixtjejen Melinda Olsson återvänder till Norrbotten för att spela med Luleå Hockey. Även i hennes fall handlar det om ett tvåårsavtal.