Offensiv spets till Luleå Hockey
Publicerad: 2015-05-11

På måndagen presenterades först på en sponsorträff i Coop Norrbotten Arena och sedan i direktsändning via #lhflive att Luleå Hockey värvar två spelare från Linköping. Dels poängstarke forwarden Jacob Micflikier och den landslagsmeriterade norrbottniskan Melinda Olsson.

Jacob Micflikier, född 1984 gjorde 24 mål och 47 poäng på sina 54 SHL-matcher när han placerade sig på fjärde plats i poängligan förra säsongen och la till detta 5 mål under SM-slutspelet med Linköping.

- Det skall verkligen bli spännande att bli en del av Luleå Hockeys organisation och vara en del av den grupp som kommande säsong skall vara med och fajtas om SM-guldet. Målet är att Vi skall bli mästare tillsammans, säger Micflikier om sin nya förening.

Det känns jättebra att vi kommit överens med Micflikier om ett tvåårskontrakt. Det är en poängstark spelare som vi haft ögonen på tidigare och som vi känner kommer kunna tillföra en hel del till vårt powerplay och vår offensiv.

Överkalixtjejen Melinda Olsson återvänder till Norrbotten för att spela med Luleå Hockey. Även i hennes fall handlar det om ett tvåårsavtal.

LHF Kommunikation Robert Hedlund