Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Idag 23 Oktober Okt
Måndag Mån 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov

Luleå Hockey presenterar Chef Arenaservice

16 december 2015 12:15

Luleå Hockey har gjort klart med en viktig värvning i Jenny Edfeldt som blir föreningens nya chef för Arenaservice och som kommer finnas med i föreningens ledningsgrupp efter årsskiftet.
- Det känns jättebra att vi hittat en så stark kraft som Jenny som Chef Arenaservice. Hon blir därmed huvudansvarig för all kommersiell verksamhet i Coop Norrbotten Arena inklusive restauranger, kiosker, konferens, event, kundcenter och souvenirbutik. Samtidigt som hon kommer ha ett offensivt säljuppdrag för att maximera vår kapacitet inom dessa områden, säger Stefan Enbom som är VD för Luleå Hockey.


Den nya organisationen för Luleå Hockey fastställdes vid det senaste styrelsemötet och blir i och med denna rekrytering komplett. Det medför att vi kommer kunna vara än mer offensiva i vår försäljning av befintligt utbud och att våra besökare och partners kommer få en än bättre service i framtiden.

Jenny Edfeldt kommer ursprungligen från Stockholm men är sedan lång tid Norrbotten trogen och trivs fantastiskt bra i vårt fina län. Jenny kommer närmast från en position som hotellchef för Nordkalotten Hotell och Konferens och Comfort Hotell Arctic i Luleå och har även ett förflutet som konferens- och eventsäljare.

– Det känns jättespännande, intressant och väldigt ärofyllt att få möjligheten att jobba med Luleå Hockey som är ett jättestarkt varumärke som engagerar så många människor inte bara här i Luleå utan även i Norrbotten och ute i resten av Sverige, säger Jenny om att få jobba med Luleå Hockey.

– Jag brukar gå på rätt mycket matcher och har hela tiden sett till att hålla mig uppdaterad med hur det går för Luleå Hockey. När det gäller mitt nya jobb så tänker jag mig att det kommer vara ganska snarlikt att vara hotellchef som att leda Coop Norrbotten Arena med sin försäljning, restaurang, konferenser, drift och kundcentra. Så det här kommer bli en härlig utmaning, tror Jenny Edfeldt om sitt nya jobb på Luleå Hockey.

Jenny Edfeldt kommer att tillträda sin tjänst som Chef Arenaservice under januari månad.