Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Landslagsspelare till Luleå Hockey

6 maj 2015 15:33

Under onsdagen presenterades det i #lhflive att ytterligare fyra tjejer kommer spela med Luleå Hockey kommande säsong – två kontraktsförlängningar och två välmeriterade landslagsspelare som spelat i Nordamerika de senaste säsongerna.


Kontraktsförlängningarna blev med målvakten Sara Sundqvist och backen Jessica Wellborg som därmed fortsätter spela i Norrbotten och Riksserien. Tränare Fredrik Glader säger så här om att fortsätta träna dessa tjejer:

– Sara är en målvakt som var med och tog oss till semifinal för två säsonger sedan. Och som tillsammans med Maria Omberg kommer bilda ett riktigt bra målvaktspar för framtiden.

– Jessica är en skridskosnabb back från Piteå som hade lite skadeproblem förra säsongen men som med en bra försäsongsträning skall kunna ta nästa steg i sin utveckling.

Samtidigt fanns två landslagsspelare – en för Finland och en för Sverige – med i direktsändningen från North Dakota för att medverka i #lhflive.

Det handlar om Luleåtjejen Johanna Fällman som återvänder till Luleå och Norrbotten efter en karriär som bland annat givit henne VM-spel och SM-guld 2012 innan hon därefter flyttade över Atlanten för spel med vårt andra nyförvärv.

– Det är jättekul att vi får hem en mycket duktig spelare i Johanna till Luleå Hockey. Hon är uppvuxen på Bergnäset och kommer bidra med ett väldigt stabilt backspel för oss framöver, säger Fredrik Glader.

Dessa tre i all ära – men det största namnet att presentera för spel i Luleå Hockey är ändå Michelle Karvinen - en väldigt teknisk, skridskoskicklig och poängstark forward som varit med och tagit OS-brons med Finland.

– Det är stort, inte bara för Luleå Hockey, utan för hela Riksserien och europeisk damishockey att Michelle kommer till spel i Norrbotten. Hon anses vara den bästa europeiska damspelaren på forwardssidan och kommer bli mycket sevärd i vinter, avslutar Glader.