Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Forward lämnar Luleå Hockey

2 december 2014 14:55

Under tisdagen blev det klart att Luleå Hockey och forwarden Stephen Dixon är överens om att avsluta det avtal som har funnits dem emellan och Stephen är därmed fri att söka sig en ny förening att spela för.


– Vi kan bara tacka Stephen för sin tid i Luleå Hockey. Det finns en besvikelse hos bägge parter om att det inte har blivit så bra som vi hade tänkt oss. Det är sådant som händer ibland. Men nu har vi hittat en lösning som är bra för Luleå Hockey, Stephen Dixon och hans nya klubb. Så vi kan bara önska honom lycka till i framtiden, säger Lars "Osten" Bergström, sportchef i Luleå Hockey.

Det blev totalt 15 matcher och 4 poäng i SHL och 5 matcher och 7 poäng i Champions Hockey League för den 29-årige forwarden under sin tid i Luleå Hockey.

– Självklart är det lite jobbigt när en sån här situation uppstår, men det handlar om ett rent hockeymässigt beslut som jag tror kommer bli bäst både för Luleå Hockey och för mig själv. Samtidigt kan jag inte nog betona hur bra jag har trivts med staden och blivit behandlad av supportrar, laget och föreningen under min tid i Luleå.