• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov

Seger i målrik match mot Leksand

4 oktober 2019 21:20
SDHL

Luleå Hockey/MSSK vann kvällens bortamatch mot Leksand med 6-3. Det var en händelserik tredjeperiod där fem av målen gjordes.


Precis som Sara Grahn förutspådde inför matchen så var det norrbottningarna som ägde mycket puck. Även om Leksand stack upp ett par gånger så var det gästerna som dominerade spelet i den första perioden. Utdelning fick man också och det genom firma Nieminen/Tulus, Nieminen gjorde 0-1 då hon hittade femte hålet på Julia Nilsson i Leksands-kassen och 0-2 fixade hon då hon snyggt rundade målvakten och la in pucken i nätmaskorna med en backhand. På bägge målet assisterade Noora Tulus som med två smarta och korta passningar bäddade för Nieminen att visa sin kreativitet.

LHF/MSSK ägde spelet även i mittronden, den såg dock ut att bli mållös men två sena och snabba mål från norrbottningarna minuten före pausvila gjorde att man inför den tredje hade en klar 0-4 ledning. Ebba Berglund hittade krysset med en rejäl kanon från sin backposition, och Michelle Karvinen slog in en retur efter ett skott från Ronja Savolainen.

Hemmalaget lyckades sen skapa nerv i matchen i den tredje perioden. Wilma Johansson gjorde 1-4 på ett friläge och kort därefter fick man ett nytt friläge som utnyttjades av Kajsa Armborg och det var 2-4. Men Leksands glädje blev kortvarig då Karvinen fixade 2-5. Efter att ha vunnit en åkduell tog hon sig framför mål och vackert rundade målvakten och la in pucken i nätet. Hemmalaget reducerade visserligen på nytt i numerärt överläge genom Nicole Hall, men Linn Peterson kunde sen fastställa slutresultatet 3-6 i öppen kasse efter en otroligt händelserik sistaperiod.