• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Juntto och Wallin inför helgens matcher

24 november 2017 13:28
J20 J18

Tre hemmamatcher väntar i helgen för Luleå Hockeys J20-lag. Även J18-laget spelar i helgen två hemmamatcher.


J20-laget spelade i onsdags en match borta mot MODO där man stod för en stark insats och vann med 3-1.

– Jag tycker att vi ägde i stort sett hela matchen, vi kom upp i vår nivå, jobbade hårt som ett lag, satte press över hela plan och tillät inte dem att skapa så många farliga målchanser. Vi tog lite för mycket utvisningar i den första perioden, men vi pratade om det i pausen och höll oss sen ifrån utvisningsbåset och spelade riktigt bra. Trots spelövertagen skilde det ju bara ett mål så det var skönt och en lättnad då vi satte 3-1 i öppen kasse. Extra skönt också att vinna mot just MODO då det brukar vara ganska giniga matcher mot dem, säger forwarden Jesper Juntto.

Jesper som gjorde det avgörande 2-1 målet säger så här om det.

– Jag fick ett bra pass från Alfons Norberg sen försökte jag bara få den på mål och lyckligtvis gick den in.

På fredag möter man AIK, på lördag Västerås och på söndag kommer Brynäs på besök.

– Det ska bli grymt kul! Extra roligt att vi spelar mot tre olika lag, normalt när vi spelar tre matchen på en helg brukar det vara ett dubbelmöte. Det är en jämn serie så det är viktiga poäng som står på spel. Så det är bara att ge gärnet och visa att de är vi som är det bättre laget, spelar vi som vi gjorde mot MODO så har vi goda chanser att ta nio poäng. Vi har tränat mycket på att ta oss in mot kassen, ha mycket trafik där och vara där det händer helt enkelt. Vi har även fortsatt nöta mycket på spelvändningar, säger forwarden.

Och J18-laget tar sig an MODO på lördag och på söndag gästas man av Örnsköldsvik.

– Det ska bli riktigt roligt att spela matcher mot bra motstånd som man kan lära sig mycket av. Vi måste spela på topp om vi ska lyckas ta sex poäng i helgen, och det blir en bra genomkörare om vad som komma skall i serien efter jul då vi bara kommer att få möta riktigt bra lag. I veckan har vi nött mycket skott och även lite forecheck, säger forwarden Alexander Wallin.

Kom gärna och se våra talanger spela bra och underhållande matcher i högklassiga juniorligor, fri entré gäller på samtliga hemmamatcher. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.