Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Idag 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt

Elitseriemeriterat till Kiruna IF

27 februari 2013 09:45

För drygt en månad sen spelades en riktigt legendmatch i Kiruna och i samband med detta presenterade Kiruna IF ett elitseriemeriterat tillskott till föreningen som kommer innebära större intäkter till föreningens framtida satsningar.


Det är den tidigare mediakuben från Coop Norrbotten Arena (värde 400 000 kr) som Luleå Hockey skänkt till Kiruna IF och som delats upp i fyra mediaskärmar i hörnen av Lombia Ishall (total investeringskostnad ca 1 000 000 kr) för att ge föreningen nya marknadsmöjligheter och för att höja upplevelsen för hockeybesökarna.

– Vi vill tacka Luleå Hockey och LKAB för den här möjligheten, för vi hade inte klarat av att ta den här investeringen själva. Vi siktar på Allsvenskt spel och de här mediaskärmarna ger oss en attraktiv plats för våra sponsorer att marknadsföra sig på och ger ett mervärde till publiken, förklarar Kiruna IF:s ordförande Alf Norberg.

De fyra mediaskärmarna är inkapslade och pryds av LKAB:s varumärke runt om och har Luleå Hockeys björnlogo på undersidan – ett tecken på ett fortsatt gott samarbete i Norrbotten.

– Jag var med på invigningen och tycker att den här lösningen blev jättebra. Det är ett modernt verktyg som kommer öka Kiruna IF:s attraktivitet som partner kring kommunikation. Och det är mycket roligt att vi tre kunnat jobba tillsammans kring detta för att gemensamt stärka ishockeyn i Norrbotten – vilket bygger attraktivitet såväl regionalt som nationellt, säger LKAB:s VD Lars-Eric Aaro.

Luleå Hockey har som ambition att stötta hela länets utveckling i allmänhet och hockeyn i synnerhet.

– Det här är ett utmärkt tillfälle. Det känns bra och viktigt att vi kan bidra till att Kiruna IF får möjligheter att öka sina framtida affärer i arenan samtidigt som den här tekniken också bidrar till att höja matchupplevelsen för åskådarna. I Kiruna finns en mycket stark tradition för ishockey samtidigt som föreningen har höga ambitioner att fortsätta på den inslagna vägen för att utveckla ishockeyn, vilket känns bra för Luleå Hockey, avslutar LHF:s klubbdirektör Thor Stöckel.