• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Tervetuloa Juhani Tyrväinen!

23 april 2019 10:27
#lhflive

Stefan ”Skuggan” Nilsson berättade på tisdagen i #lhflive att Luleå Hockey kontrakterat den finska landslagscentern Juhani Tyrväinen för de kommande två säsongerna.


Juhani Tyrväinen gjorde näst mest poäng i IFK Helsingfors den gångna säsongen med 16 mål och 26 assist på 56 matcher. Har varit en stabil poängproducent de senaste säsongerna och är just nu med det finska landslaget i förberedelserna inför Hockey-VM.

Stefan ”Skuggan” Nilsson
– Juhani Tyrväinen är en allround landslagscenter som vi känner att vi kommer kunna ha stor nytta av de två kommande säsongerna. Han besitter både offensiva och defensiva kvaliteter och gillar samtidigt att delta i det fysiska spelet ute på isen.

Juhani Tyrväinen
– Jag ser verkligen fram emot att flytta till Sverige och att få spela för Luleå Hockey. Jag har spelat hela min karriär i Finland och fått en bra roll här så det kändes som det var dags att ta nästa steg i min utveckling och försöka åstadkomma samma sak i en tuffare liga.

– För den som inte känner till mig så spelar jag ett klassiskt centerspel, jobbar hårt och fördelar gärna pucken till mina lagkamrater. Jag ger aldrig upp och tar gärna chansen till fysiskt spel när det uppstår läge för det.

Juhani Tyrväinen kommer spela med tröja 21.