• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt

Inför CHL-semifinalen mot Frölunda

12 december 2019 10:55
Nyhet

Efter tisdagens hemmaseger är vi klara för semifinal i Champions Hockey League och där väntar välbekanta Frölunda Indians. Läs mer för att få reda på när matcherna spelas och biljetterna släpps.


Luleå Hockey mot Frölunda är ett klassiskt möte både i SHL och i Champions Hockey League. Det var mot Frölunda som vi säkrade segern i den första upplagan av Champions Hockey League 2015 när vi spelade inför en fullsatt och kokande Coop Norrbotten Arena. Det var en magisk hockeymatch som det nu blir en repris på i semifinalen.

Som högst rankade bland lagen i CHL har Luleå Hockey fördelen av att en eventuell övertid och straffläggning i den andra semifinalmatchen avgörs på hemmaplan - det innebär att matcherna spelas enligt följande.

Semifinal 1:2
Frölunda - Luleå Hockey
Nedsläpp: tisdag 7 januari kl 18:00

Semifinal 2:2
Luleå Hockey - Frölunda
Nedsläpp: tisdag 14 januari kl 18:00

Biljettsläpp
Biljetterna till den avgörande semifinalen på hemmaplan kommer släppas måndag 16/12 kl 10:00 på biljett.luleahockey.se och våra övriga försäljningsställen.

Säsongskort All Inclusive
Alla som har Säsongskort All Inclusive har den här heta semifinalen laddad på sitt säsongskort redan - ni behöver inte göra något ytterligare än att planera in för matchen i era kalendrar och komma för att se härlig hockey och stötta Vårat Gäng.

Säsongskort Basic
Alla som har Säsongskort Basic har förtur till sina platser från och med biljettsläppet fram till och med onsdag 8 januari kl 16:00. Platser som inte är köpta innnan dess kommer därefter läggas ut till allmän försäljning.

I den andra semifinalen i CHL möts Djurgården och tjeckiska Mountfield. Finalmatchen i Champions Hockey League spelas tisdagen den 4 februari.