• Huvudsponsorer

Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Tisdag Tis 7 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Idag 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb

Inför CHL-semifinalen mot Frölunda

12 december 2019 10:55
Nyhet

Efter tisdagens hemmaseger är vi klara för semifinal i Champions Hockey League och där väntar välbekanta Frölunda Indians. Läs mer för att få reda på när matcherna spelas och biljetterna släpps.


Luleå Hockey mot Frölunda är ett klassiskt möte både i SHL och i Champions Hockey League. Det var mot Frölunda som vi säkrade segern i den första upplagan av Champions Hockey League 2015 när vi spelade inför en fullsatt och kokande Coop Norrbotten Arena. Det var en magisk hockeymatch som det nu blir en repris på i semifinalen.

Som högst rankade bland lagen i CHL har Luleå Hockey fördelen av att en eventuell övertid och straffläggning i den andra semifinalmatchen avgörs på hemmaplan - det innebär att matcherna spelas enligt följande.

Semifinal 1:2
Frölunda - Luleå Hockey
Nedsläpp: tisdag 7 januari kl 18:00

Semifinal 2:2
Luleå Hockey - Frölunda
Nedsläpp: tisdag 14 januari kl 18:00

Biljettsläpp
Biljetterna till den avgörande semifinalen på hemmaplan kommer släppas måndag 16/12 kl 10:00 på biljett.luleahockey.se och våra övriga försäljningsställen.

Säsongskort All Inclusive
Alla som har Säsongskort All Inclusive har den här heta semifinalen laddad på sitt säsongskort redan - ni behöver inte göra något ytterligare än att planera in för matchen i era kalendrar och komma för att se härlig hockey och stötta Vårat Gäng.

Säsongskort Basic
Alla som har Säsongskort Basic har förtur till sina platser från och med biljettsläppet fram till och med onsdag 8 januari kl 16:00. Platser som inte är köpta innnan dess kommer därefter läggas ut till allmän försäljning.

I den andra semifinalen i CHL möts Djurgården och tjeckiska Mountfield. Finalmatchen i Champions Hockey League spelas tisdagen den 4 februari.