Inför CHL-semifinalen mot Frölunda
Publicerad: 2019-12-12
Nyhet
Efter tisdagens hemmaseger är vi klara för semifinal i Champions Hockey League och där väntar välbekanta Frölunda Indians. Läs mer för att få reda på när matcherna spelas och biljetterna släpps.

Luleå Hockey mot Frölunda är ett klassiskt möte både i SHL och i Champions Hockey League. Det var mot Frölunda som vi säkrade segern i den första upplagan av Champions Hockey League 2015 när vi spelade inför en fullsatt och kokande Coop Norrbotten Arena. Det var en magisk hockeymatch som det nu blir en repris på i semifinalen.

Som högst rankade bland lagen i CHL har Luleå Hockey fördelen av att en eventuell övertid och straffläggning i den andra semifinalmatchen avgörs på hemmaplan - det innebär att matcherna spelas enligt följande.

Semifinal 1:2
Frölunda - Luleå Hockey
Nedsläpp: tisdag 7 januari kl 18:00

Semifinal 2:2
Luleå Hockey - Frölunda
Nedsläpp: tisdag 14 januari kl 18:00

Biljettsläpp
Biljetterna till den avgörande semifinalen på hemmaplan kommer släppas måndag 16/12 kl 10:00 på biljett.luleahockey.se och våra övriga försäljningsställen.

Säsongskort All Inclusive
Alla som har Säsongskort All Inclusive har den här heta semifinalen laddad på sitt säsongskort redan - ni behöver inte göra något ytterligare än att planera in för matchen i era kalendrar och komma för att se härlig hockey och stötta Vårat Gäng.

Säsongskort Basic
Alla som har Säsongskort Basic har förtur till sina platser från och med biljettsläppet fram till och med onsdag 8 januari kl 16:00. Platser som inte är köpta innnan dess kommer därefter läggas ut till allmän försäljning.

I den andra semifinalen i CHL möts Djurgården och tjeckiska Mountfield. Finalmatchen i Champions Hockey League spelas tisdagen den 4 februari.

LHF Kommunikation Robert Hedlund