Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Idag 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Onsdag Ons 2 Mars Mar

Luleå Hockey föll trots bra start

12 oktober 2019 17:48
SHL

Luleå Hockey fick en bra start med ett tidigt ledningsmål borta mot Frölunda men lyckades inte följa upp det. Istället blev det till slut förlust med 4-1.


Luleå Hockey fick en smakstart på matchen och tog ledningen redan efter 02:56. Frölunda fyllde på med hela femman i ett anfall då Norrbottningarna kontraslog i ett anfall två mot en. Jack Connolly drev in pucken på vänsterkanten, passade i sidled till Einar Emanuelsson som först sköt i stolpen men tryckte in sin egen retur till 0-1. Sex minuter från slutet var det dock kvitterat och det målet på en ny kontring efter att gästerna tappat markering mitt i ett flygande spelarbyte. I slutet av perioden kom också 2-1 och det när Luleå Hockey spelade powerplay.

I den andra perioden visade sedan hemmalaget upp ett odisciplinerat spel och drog på sig fyra utvisningar. Detta gav gästerna en hel del tid att ta sig in i matchen men dessvärre lyckades man inte skapa tillräckligt mycket för att på allvar hota och den andra perioden rann iväg tämligen snabbt.

Tre minuter in i den tredje perioden kom psykologiskt tunga 3-1 och Luleå Hockey lyckades efter det aldrig riktigt ta sig in i matchen som slutade 4-1 efter ytterligare ett Frölundamål.