• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Luleå Hockey föll trots bra start

12 oktober 2019 17:48
SHL

Luleå Hockey fick en bra start med ett tidigt ledningsmål borta mot Frölunda men lyckades inte följa upp det. Istället blev det till slut förlust med 4-1.


Luleå Hockey fick en smakstart på matchen och tog ledningen redan efter 02:56. Frölunda fyllde på med hela femman i ett anfall då Norrbottningarna kontraslog i ett anfall två mot en. Jack Connolly drev in pucken på vänsterkanten, passade i sidled till Einar Emanuelsson som först sköt i stolpen men tryckte in sin egen retur till 0-1. Sex minuter från slutet var det dock kvitterat och det målet på en ny kontring efter att gästerna tappat markering mitt i ett flygande spelarbyte. I slutet av perioden kom också 2-1 och det när Luleå Hockey spelade powerplay.

I den andra perioden visade sedan hemmalaget upp ett odisciplinerat spel och drog på sig fyra utvisningar. Detta gav gästerna en hel del tid att ta sig in i matchen men dessvärre lyckades man inte skapa tillräckligt mycket för att på allvar hota och den andra perioden rann iväg tämligen snabbt.

Tre minuter in i den tredje perioden kom psykologiskt tunga 3-1 och Luleå Hockey lyckades efter det aldrig riktigt ta sig in i matchen som slutade 4-1 efter ytterligare ett Frölundamål.