• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov

Luleå Hockey föll trots bra start

12 oktober 2019 17:48
SHL

Luleå Hockey fick en bra start med ett tidigt ledningsmål borta mot Frölunda men lyckades inte följa upp det. Istället blev det till slut förlust med 4-1.


Luleå Hockey fick en smakstart på matchen och tog ledningen redan efter 02:56. Frölunda fyllde på med hela femman i ett anfall då Norrbottningarna kontraslog i ett anfall två mot en. Jack Connolly drev in pucken på vänsterkanten, passade i sidled till Einar Emanuelsson som först sköt i stolpen men tryckte in sin egen retur till 0-1. Sex minuter från slutet var det dock kvitterat och det målet på en ny kontring efter att gästerna tappat markering mitt i ett flygande spelarbyte. I slutet av perioden kom också 2-1 och det när Luleå Hockey spelade powerplay.

I den andra perioden visade sedan hemmalaget upp ett odisciplinerat spel och drog på sig fyra utvisningar. Detta gav gästerna en hel del tid att ta sig in i matchen men dessvärre lyckades man inte skapa tillräckligt mycket för att på allvar hota och den andra perioden rann iväg tämligen snabbt.

Tre minuter in i den tredje perioden kom psykologiskt tunga 3-1 och Luleå Hockey lyckades efter det aldrig riktigt ta sig in i matchen som slutade 4-1 efter ytterligare ett Frölundamål.