• Huvudsponsorer

Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Onsdag Ons 17 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Fredag Fre 12 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Tredje perioden förstörde Luleå Hockeys kväll

20 februari 2021 20:36
SHL

Luleå Hockey hade allt i sina händer hemma mot Djurgården. Norrbottningarna gick in i den tredje perioden med en tvåmålsledning men släppte in tre mål och förlorade matchen med 4-5.


Det var ännu en match som bjöd på mycket kamp och den första perioden var dessutom tämligen fartfylld från de båda lagen. Luleå Hockey öppnade målskyttet efter fem men minuter genom Linus Klasen som direktsköt in 1-0 från favoritpositionen till höger i powerplay. Djurgården ville dock inte vara sämre och kvitterade fyra minuter från första periodpaus, även det målet i spel fem mot fyra.

I den andra perioden följdes lagen först åt målmässigt där Juhani Tyrväinen gav hemmalaget ledningen innan gästerna, nytt mål i powerplay, kvitterade. Norrbottningarna ryckte dock till sig stafettpinnen genom två snabba mål halvvägs in i matchen genom Jack Connolly till 3-2 och sedan Filip Hållander 01:25 senare till 4-2. Det var en ledning Luleå Hockey också tog med sig till den andra periodvilan.

Den tredje perioden var sedan bara 55 sekunder gammal då Djurgården fick till en mycket viktig reducering och det tog inte slut där. Tio minuter in i perioden kom kvitteringen och fyra minuter senare fullbordade gästerna vändningen genom att trycka in en målvaktsretur till 4-5. Det blev också matchens sista mål och det som såg så lovande ut inför den tredje perioden slutade alltså med noll poäng till Luleå Hockey.