• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Idag 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Förlängt med sportsliga ledningen

28 juni 2019 17:10
Nyhet

Luleå Hockey säkrar kontinuiteten med den sportsliga ledningen för SHL-laget och har förlängt avtalen med både General Manager Stefan ”Skuggan” Nilsson och Vice GM Ulf Engman till och med april 2023.


För några säsonger sedan reviderade Luleå Hockey sin strategi och sportsliga inriktning och satte ett tydligt fokus på utvecklingskraft som vägen framåt för föreningen. I samband med detta rekryterades en sportslig ledning med både erfarenhet och kompetens för att genomdriva denna förändring.

Valet av den nya sportsliga ledningen föll då på Stefan ”Skuggan” Nilsson och Ulf Engman som har sett till att göra riktningsförändringen på ett mycket bra sätt. Det har också blivit tydligt att en av föreningens viktigaste framgångsfaktorer - Vi gör det tillsammans - verkligen råder i den sportsliga organisationen.

Stefan Enbom
– Det känns fantastiskt bra att vi redan nu säkrat upp med kontinuitet i vår sportsliga organisation på herrsidan. Vi känner att både Stefan och Ulf har levt upp till föreningens högt ställda förväntningar och att så mycket av arbetet inom sporten präglas av både trivsel och harmoni.

– Hela föreningens sportsliga verksamhet är inne i spännande utvecklingsfas. Mycket tack vare att vi har kompetenta och engagerade ledare och tränare för både herr- och damsidan, där vi förhoppningsvis har många spännande och lyckosamma säsonger framför oss.

Stefan Nilsson & Ulf Engman
– Det känns fantastiskt bra att vi tillsammans får chansen att fortsätta att driva den sportsliga verksamheten i Luleå Hockey framåt. Vi har sinsemellan ett mycket väl fungerande samarbete och brinner båda för att vara med på den fortsatta utvecklingsresan med föreningen och vi känner att vi har rekryterat både spelare och ledare som vill och kan göra detsamma. Förra säsongen gav mersmak inför framtiden och var något av ett kvitto på att vi är inne på rätt väg för Luleå Hockey.