• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Idag 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt

Förlängt med sportsliga ledningen

28 juni 2019 17:10
Nyhet

Luleå Hockey säkrar kontinuiteten med den sportsliga ledningen för SHL-laget och har förlängt avtalen med både General Manager Stefan ”Skuggan” Nilsson och Vice GM Ulf Engman till och med april 2023.


För några säsonger sedan reviderade Luleå Hockey sin strategi och sportsliga inriktning och satte ett tydligt fokus på utvecklingskraft som vägen framåt för föreningen. I samband med detta rekryterades en sportslig ledning med både erfarenhet och kompetens för att genomdriva denna förändring.

Valet av den nya sportsliga ledningen föll då på Stefan ”Skuggan” Nilsson och Ulf Engman som har sett till att göra riktningsförändringen på ett mycket bra sätt. Det har också blivit tydligt att en av föreningens viktigaste framgångsfaktorer - Vi gör det tillsammans - verkligen råder i den sportsliga organisationen.

Stefan Enbom
– Det känns fantastiskt bra att vi redan nu säkrat upp med kontinuitet i vår sportsliga organisation på herrsidan. Vi känner att både Stefan och Ulf har levt upp till föreningens högt ställda förväntningar och att så mycket av arbetet inom sporten präglas av både trivsel och harmoni.

– Hela föreningens sportsliga verksamhet är inne i spännande utvecklingsfas. Mycket tack vare att vi har kompetenta och engagerade ledare och tränare för både herr- och damsidan, där vi förhoppningsvis har många spännande och lyckosamma säsonger framför oss.

Stefan Nilsson & Ulf Engman
– Det känns fantastiskt bra att vi tillsammans får chansen att fortsätta att driva den sportsliga verksamheten i Luleå Hockey framåt. Vi har sinsemellan ett mycket väl fungerande samarbete och brinner båda för att vara med på den fortsatta utvecklingsresan med föreningen och vi känner att vi har rekryterat både spelare och ledare som vill och kan göra detsamma. Förra säsongen gav mersmak inför framtiden och var något av ett kvitto på att vi är inne på rätt väg för Luleå Hockey.