• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Stort tack till Ida Boman!

19 april 2021 11:05
Nyhet

I helgen offentliggjorde Ida Boman att hon slutar som hockeyspelare. Vi vill därför rikta vårt största tack till Ida för hennes fantastiska insatser för föreningen och vi önskar henne all lycka till med sina framtida utmaningar.


Ida Boman är den spelare som spelat klart flest matcher på högsta nivå i Norrbotten genom tiderna. Hon hade redan gjort fyra säsonger i Riksserien tillsammans med Munksund Skuthamn SK innan laget gick över till Luleå Hockey inför säsongen 2015/2016. Och hon har varit med oss på hela resan sedan dess och har stått som svensk mästare vid fyra tillfällen tillsammans med Luleå Hockey/MSSK!

När bucklan skulle lyftas för en dryg månad sedan var det till Ida Boman som lagkapten Jenni Hiirikoski överlämnade trofén till och som fick presentera den för det lag som gjort vår bästa säsong någonsin i SDHL.

Mikael Forsberg, sportchef & tränare
– Ida Boman har varit en verklig kulturbärare för Luleå Hockey/MSSK under alla sina säsonger i Luleå Hockey. Hon har varit ett föredöme när det gäller träning och att alltid göra sitt yttersta för laget. En fantastisk tjej som älskar att tävla och som sprider positiv energi kring sig. Vi kan bara tacka Ida för dom här säsongerna och jag vet att det kommer gå jättebra för henne med det som nu väntar i livet.

Ida Boman var under flera säsonger assisterande kapten för Luleå Hockey/MSSK och spelade 338 matcher på högsta nivå i Sverige och samlade på dessa säsonger ihop till 40 poäng och slutade +94.

Samtidigt som vi tackar Ida Boman för en fantastisk karriär vill vi tacka Chiho Osawa för sina tre säsonger med Luleå Hockey/MSSK och samtidigt önska Tindra Holm lycka till med sina utmaningar på college från och med hösten.