• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Behm och Lundholm inför helgens matcher

18 januari 2019 15:20
JUNIOR

Luleå Hockeys J20-lag spelar i helgen en hemmamatch mot MODO och J18-laget åker på en bortaturné där man tar sig an Örebro och Färjestad.


– Först och främst ska de bli väldigt roligt med match igen! Att de är just mot MODO gör det ännu roligare. Modo är ett lag som är i form, dem leder serien såhär efter 4 matcher spelade och de brukar alltid vara väldigt tight och jämt mod dem. Vi har tränat otroligt mycket i egen zon, dvs vårt försvarspel, där vi tycker att vi har våra största brister i spelet, framåt är de bra, säger backen Calle Behm.

– Känslan i truppen är väldigt bra och vi är taggade, vi åker ner mot södra Sverige med två vinster i bagageluckan så självförtroendet är på topp. I veckan har vi tränat mycket på uppspel och passningsspel, säger forwarden Alexander Lundholm.

Kom gärna och se våra talanger spela bra och underhållande matcher i högklassiga juniorligor, fri entré gäller på samtliga hemmamatcher. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.