Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Idag 23 Oktober Okt
Måndag Mån 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov

Två unga backar på kontrakt

16 maj 2014 09:21

Under fredagen presenterade Luleå Hockey i #lhflive att man gjort klart med de båda backarna Jens Högbom och Olov Lundqvist för den kommande säsongen.


Jens Högbom, 188cm och 87 kg, kom till Luleå Hockey från Björklöven för tre säsonger sedan och har haft en jättebra utveckling i Luleå Hockeys juniorlag där han de två senaste säsongerna varit assisterande kapten.

Olov Lundqvist, 183cm och 83 kg, har varit en av de främsta backarna i Asplöven under sina två säsonger med Haparandalaget och avslutade våren med spel tillsammans med Luleå Hockey i säsongsavslutningen och SM-slutspelet.

Lars ”Osten” Bergström - Jens Högbom är en back från vårt juniorlag som fick prova på hetluften under fjolårssäsongen. Han har haft en bra utveckling tillsammans med oss sen han kom från Björklöven och vi vill ge honom chansen att ta nästa steg i sin karriär. Förmodligen kommer han under säsongen att matcha såväl med Luleå Hockeys A-lag och J20-lag samt få värdefull istid i Asplöven.

– Olov Lundqvist är en rörlig och spelskicklig allround.back som är lite av en late-bloomer. Han har gjort mycket bra ifrån sig i Asplöven och det är många som har sett hans utveckling som har varit intresserade av honom för framtiden. Vi tycker att han är så pass intressant att vi vill se mer av honom det kommande året.

Jens Högbom - Det här känns riktigt bra. Det är en bra chans som jag får nu tillsammans med Luleå Hockey. Så det skall bli jätteroligt. Målet med den kommande säsongen är att utvecklas ytterligare som spelare och försöka spela så många matcher som möjligt med A-laget.

Olov Lundqvist - Det känns jättebra att jag kan fortsätta med Luleå Hockey. Jag fick ju komma in på slutet av den förra säsongen och fick se vilken förening det var. Så det kändes som ett ganska självklart val när Luleå Hockey ville satsa på mig till kommande säsong. Nu gäller det närmast att träna på hårt under sommaren för att ta nästa nivå i mitt spel och kunna ta en plats i laget.