• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Klart med NHL-meriterad forward

16 maj 2014 09:20

Direktsänt i #lhflive presenterade Luleå Hockeys sportchef Lars ”Osten” Bergström på fredagen att norrbottensklubben skrivit kontrakt med den NHL-meriterade finske forwarden Lennart Petrell för de kommande två säsongerna.


Lennart Petrell kommer närmast från en säsong med schweiziska Genève-Servette där han den gångna säsongen blev mästare i Spengler Cup. Dessförinnan gjorde han två säsonger med Edmonton Oilers. Petrell har även spelat i det finska landslaget och blev finsk mästare 2011 med IFK Helsingfors.

Lars ”Osten” Bergström - Lennart Petrell är en professionell och erfaren spelare med jättebra karaktär. Det är en modern spelare med bra skridskoåkning, fysisk spelstil och som hela tiden söker raka vägen mot mål. Det skall bli spännande att se honom i Luleå Hockeys tröja framöver.

Lennart Petrell - Jag ser verkligen fram emot den här nya utmaningen tillsammans med Luleå Hockey som jag vet har varit med i toppen av SHL och Europa de senaste säsongerna. När jag frågat runt bland vänner så har jag fått bilden av Luleå som ett bra ställe med jättestort hockeyintresse och där alla sluter upp kring laget. Jag tror att jag kommer passa in ganska bra som en stor och allround spelare i Luleås sätt att spela.