Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Idag 23 Oktober Okt
Måndag Mån 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov

Klart med NHL-meriterad forward

16 maj 2014 09:20

Direktsänt i #lhflive presenterade Luleå Hockeys sportchef Lars ”Osten” Bergström på fredagen att norrbottensklubben skrivit kontrakt med den NHL-meriterade finske forwarden Lennart Petrell för de kommande två säsongerna.


Lennart Petrell kommer närmast från en säsong med schweiziska Genève-Servette där han den gångna säsongen blev mästare i Spengler Cup. Dessförinnan gjorde han två säsonger med Edmonton Oilers. Petrell har även spelat i det finska landslaget och blev finsk mästare 2011 med IFK Helsingfors.

Lars ”Osten” Bergström - Lennart Petrell är en professionell och erfaren spelare med jättebra karaktär. Det är en modern spelare med bra skridskoåkning, fysisk spelstil och som hela tiden söker raka vägen mot mål. Det skall bli spännande att se honom i Luleå Hockeys tröja framöver.

Lennart Petrell - Jag ser verkligen fram emot den här nya utmaningen tillsammans med Luleå Hockey som jag vet har varit med i toppen av SHL och Europa de senaste säsongerna. När jag frågat runt bland vänner så har jag fått bilden av Luleå som ett bra ställe med jättestort hockeyintresse och där alla sluter upp kring laget. Jag tror att jag kommer passa in ganska bra som en stor och allround spelare i Luleås sätt att spela.