• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Trio kontraktsförlängningar

16 maj 2018 13:17
SDHL

Under onsdagen presenterade Fredrik Glader i direktsändning av #lhflive att man förlängt avtalen med tre av sina guldspelare som samtliga har stor utvecklingspotential.


Det är backen Pernilla Forsgren och anfallaren Sandra Rannerud som skrivit nytt tvåårsavtal med Luleå Hockey/MSSK. Samtidigt har Zsofia Jókai Szilágyi förlängt sitt avtal med ytterligare en säsong så det gäller kommande två säsonger.

Fredrik Glader
– Det är jättekul att tre spelare, som redan har utvecklats mycket under sin tid i vår förening, valt att stanna kvar i Luleå Hockey/MSSK. Det är tre spelare som bidrar till att höja nivån i vårt lag och de har alla goda möjligheter att utvecklas mycket redan till nästa säsong. Förhoppningsvis kommer vi kunna se Pernilla Forsgren göra landslagsdebut den här säsongen eller nästa.

Pernilla Forsgren
– Det känns jättebra att ha gjort ett enkelt val att förlänga med Luleå Hockey/MSSK. Jag trivs jättebra i Luleå och vi har fina förutsättningar för att utvecklas som hockeyspelare. Till nästa säsong hoppas jag fortsätta att ta steg i min egen utveckling och att vi skall kunna fortsätta denna fantastiska resa med laget.

Sandra Rannerud
– Det känns mycket kul att få fortsätta i en så fin förening som Luleå Hockey/MSSK är för flick- och damverksamheten här uppe i norr. Att få vara delaktig i detta känns jättebra. Jag tycker att jag redan har utvecklats mycket, både som spelare och person, så därför var det självklart att fortsätta spela här för att ta nästa steg i min karriär.

Zsofia Jókai Szilágyi
– Det känns riktigt kul att få fortsätta spela med Luleå Hockey/MSSK. Jag trivs väldigt bra i Luleå, älskar laget och har utvecklats så mycket redan under min tid här. Till nästa säsong hoppas jag ha en ännu bättre säsong och utveckla mitt spel ytterligare.