• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Trio kontraktsförlängningar

16 maj 2018 13:17
SDHL

Under onsdagen presenterade Fredrik Glader i direktsändning av #lhflive att man förlängt avtalen med tre av sina guldspelare som samtliga har stor utvecklingspotential.


Det är backen Pernilla Forsgren och anfallaren Sandra Rannerud som skrivit nytt tvåårsavtal med Luleå Hockey/MSSK. Samtidigt har Zsofia Jókai Szilágyi förlängt sitt avtal med ytterligare en säsong så det gäller kommande två säsonger.

Fredrik Glader
– Det är jättekul att tre spelare, som redan har utvecklats mycket under sin tid i vår förening, valt att stanna kvar i Luleå Hockey/MSSK. Det är tre spelare som bidrar till att höja nivån i vårt lag och de har alla goda möjligheter att utvecklas mycket redan till nästa säsong. Förhoppningsvis kommer vi kunna se Pernilla Forsgren göra landslagsdebut den här säsongen eller nästa.

Pernilla Forsgren
– Det känns jättebra att ha gjort ett enkelt val att förlänga med Luleå Hockey/MSSK. Jag trivs jättebra i Luleå och vi har fina förutsättningar för att utvecklas som hockeyspelare. Till nästa säsong hoppas jag fortsätta att ta steg i min egen utveckling och att vi skall kunna fortsätta denna fantastiska resa med laget.

Sandra Rannerud
– Det känns mycket kul att få fortsätta i en så fin förening som Luleå Hockey/MSSK är för flick- och damverksamheten här uppe i norr. Att få vara delaktig i detta känns jättebra. Jag tycker att jag redan har utvecklats mycket, både som spelare och person, så därför var det självklart att fortsätta spela här för att ta nästa steg i min karriär.

Zsofia Jókai Szilágyi
– Det känns riktigt kul att få fortsätta spela med Luleå Hockey/MSSK. Jag trivs väldigt bra i Luleå, älskar laget och har utvecklats så mycket redan under min tid här. Till nästa säsong hoppas jag ha en ännu bättre säsong och utveckla mitt spel ytterligare.