Förlust borta mot Örebro
Publicerad: 2020-03-07
J20
Luleå Hockeys J20-lag förlorade dagens bortamatch mot Örebro med 3-1.

Norrbottningarna fick en drömstart och tog ledningen 57 sekunder in på matchen, Emil Ribom stod på Gretzky position bakom kassen och hittade sen Oscar Tellström som distinkt sköt in 0-1. Det var sen en fartfylld och jämn period där spelet böljade mycket fram och tillbaka, men 0-1 stod sig efter 20 spelade minuter.

Andra perioden var den första lik, skillnaden var att det var hemmalaget som fick en drömstart. Anton Wildmark satte 1-1 23 sekunder efter nedsläpp. Bägge lagen hade sina målchanser men två bra målvakter gjorde att det bara stod 1-1 efter 40 spelade minuter.

Fem minuter in på den tredje perioden tog Örebro ledningen då Filip Barklund tryckte in 2-1. Och 13:46 in på perioden gjorde Linus Öberg 3-1 då han kom ensam mot Jesper Wallstedt i Luleå-kassen. Hemmalaget försvarade sen sin ledning bra och tog hem alla tre poäng.