• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Idag 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Första isträningarna

25 juli 2019 09:17
Nyhet

Fredagen den 2 augusti är det dags för den första isträningen för den nya säsongen. SHL-laget tränar kl 17:00 i Coop Norrbotten Arena och dessförinnan finns det möjlighet att hämta ut säsongskorten och avnjuta en burgare som våra GM:s och tränare grillat.


Du som redan köpt ditt säsongskort till säsongen 2019/2020 kan komma förbi och hämta det vid Coop Norrbotten Arena inför den första isträningen. Från och med kl 15:00 kan du hämta säsongskortet och då samtidigt få dig en nygrillad hamburgare som tack för att du valt att vara med oss under hela säsongen. Den kommer våra GM:s och tränare grilla, så det finns goda möjligheter att även få snacka lite hockey med den sportsliga ledningen inför den nya säsongen.

Är det så att du inte kan delta vid den första isträningen så är du välkommen att hämta ut ditt säsongskort i samband med någon av våra hemmamatcher eller på kontoret under dess ordinarie öppettider från och med måndagen den 5 augusti.

SDHL-laget samlas en vecka senare än SHL-laget och har sin första isträning måndag 5 augusti - exakt tid är inte spikad än.