Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Sen kvittering gav poäng på Hovet

5 mars 2020 21:30
Nyhet

Carl Mattsson och Nils Lundkvist målskyttar i en match där vi stod för en sen kvittering och tog en poäng borta på Hovet under torsdagskvällen.


Luleå Hockey kom till spel i den 49:e omgången utan vilande Erik Gustafsson, Daniel Sondell, Niklas Olausson och Petter Emanuelsson vilket innebar större roller för Yohann Auvitu, Joonas Jalvanti Carl Mattson och Noel Gunler.

Den första perioden blev mållös, trots några bra chanser i numerärt överläge - samtidigt som David Rautio höll tätt kring den egna kassen i en period där Oscar Engsund levererade tre stabila tacklingar.

I den andra perioden var det dags för bägge lagen att hitta rätt med målskyttet. Först ut var Djurgården där en tidigare utvisad Patrik Berglund fick ett friläge och kunde sätta sin egen retur till 1-0. Kvitteringen från LHF kom i slutet på mittperioden när Carl Mattsson tog emot en passning från Jack Connolly i offensiv zon, tryckte sig förbi sin motståndare i den vänstra tekningscirkeln och snärtade upp 1-1 i det bortre krysset.

I den tredje perioden gjorde Djurgården 2-1 i spel fyra mot fyra. Vilket innebar att vi fick jaga en kvittering mot slutet av matchen. Emil Larsson fick ett friläge men kom ur vinkeln. Och med drygt tre minuter kvar att spela så lägger Engsund en puck på högkant över sargen och det såg mörkt ut.

Dock skulle Djurgården ta en 2+10 för tackling i ryggen på Pontus Själin vilket gav oss chansen till kvittering, vilket vi även gjorde i spel 6 mot 4 när Nils Lundkvist stänkte in ett direktskott i plockhandskrysset.

Övertidsperioden blev bara 42 sekunder lång innan Djurgården kunde knipa extrapoängen. Sett till hur matchen såg ut på slutet av den tredje får vi dock vara glada över extrapoängen.