• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Idag 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov

Brännström förlänger!

29 september 2020 12:43
Nyhet

Idag presenterade Stefan ”Skuggan” Nilsson i en direktsändning av #lhflive att man förlängt kontraktet med Isac Brännström för ytterligare två säsonger.


Isac Brännström kom till Luleå Hockey inför den förra säsongen och gjorde direkt ett intryck när han med sin speciella spelstil visade sig ta nästa steg i sin utveckling. Han spelade samtliga 52 matcher förra säsongen och samlade ihop karriärsbästa 9+9 med en snittspeltid på 17:19 per match.

Stefan ”Skuggan” Nilsson
– Isac har utvecklats enormt mycket sedan vi skrev vårt första avtal med honom och det känns som att han har stor potential för ytterligare utveckling.

– Han har ett spelsätt som passar vårt spelsystem där han jobbar hårt, åker mycket skridskor och har både spelskicklighet och tekniskt kunnande.

– Dessutom känns det fantastiskt roligt att Isac redan nu väljer att förlänga sitt avtal med oss, ett tydligt tecken på att han trivs med oss i Luleå och Norrbotten.

Isac Brännström
– Det känns jättebra att förlänga med Luleå Hockey. Förutom att vi har ett bra lag så trivs jag jättebra med både stan och laget så det känns helt rätt för min fortsatta utveckling som hockeyspelare.

– När det gäller min utveckling har jag börjat ta för mig mer och mer på isen, speciellt offensivt och därigenom växt i spelet med pucken på den här nivån och även fått en hel del speltid. Och den här säsongen ligger fokus på att vara jämnare över tid och att kunna hålla en hög nivå hela tiden.