Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Idag 23 Oktober Okt
Måndag Mån 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov

Dubbla målvakter på kontrakt

6 maj 2014 16:10

I en direktsändning på #lhflive presenterades idag hemvändande målvakten Daniel Larsson som ytterligare en norrbottning i Luleå Hockeys lagbygge 2014/2015 och att föreningen samtidigt gjort klart med juniorlandslagsmålvakten Samuel Ward för de kommande två säsongerna.


Daniel Larsson kommer ursprungligen från Boden och spelade med Luleå Hockey som juniorspelare innan han via spel med Djurgårdens IF, Grand Rapids, HV 71 och AIK nu är tillbaka i Luleå Hockey med bred erfarenhet av spel på högsta nivå.

Samuel Ward kom till Luleå Hockeys juniorverksamhet för tre säsonger sedan från Nyköping och har sedan dess utvecklats säsong efter säsong. Ward är fortfarande junior och en stor aspirant till att få spela JVM för Sverige kring årsskiftet. Fram till dess är det tänkt att han kommer sommarträna med Luleå Hockey och sedan matchas i HockeyAllsvenskan med Asplöven.

Lars ”Osten” Bergström - Det känns glädjande att en norrbottenskille återvänder till sina rötter. Daniel är en talangfull och tekniskt välskolad målvakt som skaffat sig stor erfarenhet i både SHL och internationellt. Vi känner att han kommer kunna bli en stor tillgång för Luleå Hockey framöver.

– Samuel har tagit steg för steg i sin utveckling och kommer få bra möjligheter att spela sig till en JVM-plats i Asplöven. Det är en tekniskt skicklig målvakt som nu får chansen att gå samma positiva väg som Joel Lassinantti.

Daniel Larsson - Det skall bli jättekul att spela för Luleå Hockey igen som har haft en bra trend med ett hårt jobbande lag och en förening som satsar uppåt. Det känns som en rolig utmaning att vara en del av detta och extra kul skall det bli att komma hem och spela inför släkt och vänner igen.

Samuel Ward - Det känns jätteroligt att få den här chansen tillsammans med Luleå Hockey och Asplöven. Det känns väldigt inspirerande för framtiden och jag kommer fortsätta kämpa stenhårt för att hjälpa mina lag och utvecklas ytterligare som målvakt.