Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Måndag Mån 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov

Klart för sjätte och sjunde säsongen

6 maj 2014 15:52

Under tisdagen presenterades nyheten i #lhflive att den stabile backen Robin Jonsson skrivit kontrakt för både en sjätte och en sjunde säsong med Luleå Hockey.


Robin Jonsson kom till Luleå Hockey inför säsongen 2009/2010 och har varit en stabil pjäs i försvaret sedan dess. Höjdpunkten än så länge är det matchavgörande målet hemma mot Djurgården i den sjunde och avgörande kvartsfinalen 2011. Den senaste säsongen spelade Robin 41 SHL-matcher innan en ryggskada satte stopp – något som skall opereras den här veckan.

Lars ”Osten” Bergström - Robin är en helprofessionell kille på alla plan som tyvärr besvärats av sin ryggskada. Dock tror både Luleå Hockey och han själv att han efter operation och minutiös noggranhet kring sin rehabilitering skall bli helt återställd och kunna komma tillbaka till sin bästa form igen och fortsätta vara en viktig kugge för Luleå Hockey.

Robin Jonsson - Det har varit fem bra år för mig och min familj här uppe i Luleå så mitt förstahandsval har hela tiden varit att stanna kvar i föreningen. Nu skall jag opereras på torsdag och det känns som en spännande utmaning som jag hoppas att jag skall kunna komma tillbaka från i god form så snart som det bara är möjligt.