Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt

Vass forward klar för LHF

1 april 2015 18:15

Under onsdagskvällen presenterade Luleå Hockey i #lhflive att man gjort klart med den amerikanske forwarden Bill Sweatt för de kommande två säsongerna. Sweatt kommer närmast från två säsonger med Brynäs där han gjort 19 respektive 16 mål och varit en av lagets främsta spelare.


26-årige Sweatt har genom sin hockeykarriär visat sig vara en pålitlig poängproducent oavsett det handlat om spel på collegenivå, AHL eller SHL. Den gångna SHL-säsongen toppade han Brynäs statistik när det gäller mål i powerplay och skott på mål.

Bill Sweatt, forward

– Det kommer bli kul att flytta norrut till Luleå även om det kanske kommer bli lite kallare. Av det jag sett under mina två år i SHL så verkar det vara en bra stad med en fin arena och röststarka fans.

– Utifrån allt jag hört och hur angelägna Luleå Hockeys representanter varit så känns det som att vi kommer få ihop ett starkt lag som skall kunna gå långt i slutspelet och utmana om guld i både Sverige och Europa.

Lars ”Osten” Bergström, sportchef

– Vi vill lyfta vår nivå när det gäller fart, poängproduktion och effektivitet i powerplay och där ser vi att Bill kan fylla en viktig roll för ett Luleå Hockey som verkligen vill nå framgång. Han besitter dessa kvaliteter och är i en bra ålder, så Sweatt kommer bli ett mycket spännande nytillskott för oss.