Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Idag 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Söndag Sön 9 Januari Jan

Vass forward klar för LHF

1 april 2015 18:15

Under onsdagskvällen presenterade Luleå Hockey i #lhflive att man gjort klart med den amerikanske forwarden Bill Sweatt för de kommande två säsongerna. Sweatt kommer närmast från två säsonger med Brynäs där han gjort 19 respektive 16 mål och varit en av lagets främsta spelare.


26-årige Sweatt har genom sin hockeykarriär visat sig vara en pålitlig poängproducent oavsett det handlat om spel på collegenivå, AHL eller SHL. Den gångna SHL-säsongen toppade han Brynäs statistik när det gäller mål i powerplay och skott på mål.

Bill Sweatt, forward

– Det kommer bli kul att flytta norrut till Luleå även om det kanske kommer bli lite kallare. Av det jag sett under mina två år i SHL så verkar det vara en bra stad med en fin arena och röststarka fans.

– Utifrån allt jag hört och hur angelägna Luleå Hockeys representanter varit så känns det som att vi kommer få ihop ett starkt lag som skall kunna gå långt i slutspelet och utmana om guld i både Sverige och Europa.

Lars ”Osten” Bergström, sportchef

– Vi vill lyfta vår nivå när det gäller fart, poängproduktion och effektivitet i powerplay och där ser vi att Bill kan fylla en viktig roll för ett Luleå Hockey som verkligen vill nå framgång. Han besitter dessa kvaliteter och är i en bra ålder, så Sweatt kommer bli ett mycket spännande nytillskott för oss.