• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Fredag Fre 16 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Söndag Sön 25 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Fredag Fre 30 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Fredag Fre 7 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec

Vass forward klar för LHF

1 april 2015 18:15

Under onsdagskvällen presenterade Luleå Hockey i #lhflive att man gjort klart med den amerikanske forwarden Bill Sweatt för de kommande två säsongerna. Sweatt kommer närmast från två säsonger med Brynäs där han gjort 19 respektive 16 mål och varit en av lagets främsta spelare.


26-årige Sweatt har genom sin hockeykarriär visat sig vara en pålitlig poängproducent oavsett det handlat om spel på collegenivå, AHL eller SHL. Den gångna SHL-säsongen toppade han Brynäs statistik när det gäller mål i powerplay och skott på mål.

Bill Sweatt, forward

– Det kommer bli kul att flytta norrut till Luleå även om det kanske kommer bli lite kallare. Av det jag sett under mina två år i SHL så verkar det vara en bra stad med en fin arena och röststarka fans.

– Utifrån allt jag hört och hur angelägna Luleå Hockeys representanter varit så känns det som att vi kommer få ihop ett starkt lag som skall kunna gå långt i slutspelet och utmana om guld i både Sverige och Europa.

Lars ”Osten” Bergström, sportchef

– Vi vill lyfta vår nivå när det gäller fart, poängproduktion och effektivitet i powerplay och där ser vi att Bill kan fylla en viktig roll för ett Luleå Hockey som verkligen vill nå framgång. Han besitter dessa kvaliteter och är i en bra ålder, så Sweatt kommer bli ett mycket spännande nytillskott för oss.