• Huvudsponsorer

Amholt och Lidman till JVM

19 december 2017 17:07
Landslag

Anna Amholt och Nathalie Lidman är uttagna till Damlandslaget U18:s preliminära trupp till JVM. Turneringen spelas i Ryssland under tiden 6:e till 13:e januari.


– Känslan är bra, vi siktar på medalj och det tror jag vi kommer att klara av. Det gäller att vi följer vår gameplan och hjälper varandra. Förutom Kanada och USA tror jag Ryssland blir den största utmanaren, de har ett bra lag. Finland har också ett bra lag med många individuellt skickliga spelare men det känns som vi har ett övertag där då vi har spelat bra mot dem. Personligen känns det också bra, det har gått bra för mig denna säsong så det är en trygghet jag tar med mig in i turneringen, säger målvakten Anna Amholt.

– Det känns fantastiskt kul att ha blivit uttagen till JVM, det är något jag drömt om så det kommer att bli stort. Jag tror på vårt lag och att vi har goda chanser att ta medalj. Det ska bli väldigt spännande att möta Kanada och USA då jag aldrig tidigare gjort det. Persoligen känner jag mig stark och stabil i mitt backspel, jag har bra självförtroende och tror på det jag gör, säger backen Nathalie Lidman.

Läs mer om JVM här.