• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb

Savolainen inför kvällens hemmamatch

30 november 2018 14:14
SDHL

Då var det dags för Luleå Hockey/MSSK att spela sista hemmamatchen innan juluppehållet och det är Göteborg som kommer på besök till Coop Norrbotten Arena.


Det blev en lyckad helg förra veckan då laget kammade hem nio av nio möjliga poäng efter segrar mot Brynäs och HV71.

– Det var inte den bästa hockeyn vi presterat, men målet var att komma hem med nio poäng vilket vi lyckades med. Det är en styrka i sig att vi kammade hem full pott trots att spelet inte riktigt var på topp, säger backen Ronja Savolainen.

Nu väntar alltså sista hemmamatchen innan julmaten och det är Göteborg man tar sig an.

– Det är såklart kul att få spela en till hemmamatch innan uppehållet, nu ska vi se till att de som kommer och kollar ska få se en riktigt bra hockeymatch. Det blir en tuff motståndare även om man kanske inte kan tro de om man kollar på tabellen. Men man ska aldrig tänka på vad laget man möter ligger i tabellen, det gäller att vi fokuserar på vårt spel och att vi gör det så bra det bara går. Vi har en jättebra känsla i truppen och vi har haft roligt på träningarna under veckan så det bådar gott inför ikväll.

Oftast brukar laget spela två eller tre matcher under en helg, men när är det alltså en fredagsmatch som står på schemat sen en spelledig helg.

– Det är lite ovant, men jag tror det är bra för laget då vi har tuffa bortamatcher nästa helg. Nu kan vi ta ut allt vi har i kvällens match och sen ta det lugnt och samla energi i helgen.

Kom gärna och se våra fantastiska damer och några av världens bästa damhockeyspelare bjuda på underhållning, hockey upplevs bäst på plats! Köp matchbiljett här. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga SDHL-matcher sänds.