• Huvudsponsorer

Fredag Fre 16 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Söndag Sön 25 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Fredag Fre 30 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Fredag Fre 7 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan

Savolainen inför kvällens hemmamatch

30 november 2018 14:14
SDHL

Då var det dags för Luleå Hockey/MSSK att spela sista hemmamatchen innan juluppehållet och det är Göteborg som kommer på besök till Coop Norrbotten Arena.


Det blev en lyckad helg förra veckan då laget kammade hem nio av nio möjliga poäng efter segrar mot Brynäs och HV71.

– Det var inte den bästa hockeyn vi presterat, men målet var att komma hem med nio poäng vilket vi lyckades med. Det är en styrka i sig att vi kammade hem full pott trots att spelet inte riktigt var på topp, säger backen Ronja Savolainen.

Nu väntar alltså sista hemmamatchen innan julmaten och det är Göteborg man tar sig an.

– Det är såklart kul att få spela en till hemmamatch innan uppehållet, nu ska vi se till att de som kommer och kollar ska få se en riktigt bra hockeymatch. Det blir en tuff motståndare även om man kanske inte kan tro de om man kollar på tabellen. Men man ska aldrig tänka på vad laget man möter ligger i tabellen, det gäller att vi fokuserar på vårt spel och att vi gör det så bra det bara går. Vi har en jättebra känsla i truppen och vi har haft roligt på träningarna under veckan så det bådar gott inför ikväll.

Oftast brukar laget spela två eller tre matcher under en helg, men när är det alltså en fredagsmatch som står på schemat sen en spelledig helg.

– Det är lite ovant, men jag tror det är bra för laget då vi har tuffa bortamatcher nästa helg. Nu kan vi ta ut allt vi har i kvällens match och sen ta det lugnt och samla energi i helgen.

Kom gärna och se våra fantastiska damer och några av världens bästa damhockeyspelare bjuda på underhållning, hockey upplevs bäst på plats! Köp matchbiljett här. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga SDHL-matcher sänds.