• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt

Savolainen inför kvällens hemmamatch

30 november 2018 14:14
SDHL

Då var det dags för Luleå Hockey/MSSK att spela sista hemmamatchen innan juluppehållet och det är Göteborg som kommer på besök till Coop Norrbotten Arena.


Det blev en lyckad helg förra veckan då laget kammade hem nio av nio möjliga poäng efter segrar mot Brynäs och HV71.

– Det var inte den bästa hockeyn vi presterat, men målet var att komma hem med nio poäng vilket vi lyckades med. Det är en styrka i sig att vi kammade hem full pott trots att spelet inte riktigt var på topp, säger backen Ronja Savolainen.

Nu väntar alltså sista hemmamatchen innan julmaten och det är Göteborg man tar sig an.

– Det är såklart kul att få spela en till hemmamatch innan uppehållet, nu ska vi se till att de som kommer och kollar ska få se en riktigt bra hockeymatch. Det blir en tuff motståndare även om man kanske inte kan tro de om man kollar på tabellen. Men man ska aldrig tänka på vad laget man möter ligger i tabellen, det gäller att vi fokuserar på vårt spel och att vi gör det så bra det bara går. Vi har en jättebra känsla i truppen och vi har haft roligt på träningarna under veckan så det bådar gott inför ikväll.

Oftast brukar laget spela två eller tre matcher under en helg, men när är det alltså en fredagsmatch som står på schemat sen en spelledig helg.

– Det är lite ovant, men jag tror det är bra för laget då vi har tuffa bortamatcher nästa helg. Nu kan vi ta ut allt vi har i kvällens match och sen ta det lugnt och samla energi i helgen.

Kom gärna och se våra fantastiska damer och några av världens bästa damhockeyspelare bjuda på underhållning, hockey upplevs bäst på plats! Köp matchbiljett här. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga SDHL-matcher sänds.