• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov

Savolainen inför kvällens hemmamatch

30 november 2018 14:14
SDHL

Då var det dags för Luleå Hockey/MSSK att spela sista hemmamatchen innan juluppehållet och det är Göteborg som kommer på besök till Coop Norrbotten Arena.


Det blev en lyckad helg förra veckan då laget kammade hem nio av nio möjliga poäng efter segrar mot Brynäs och HV71.

– Det var inte den bästa hockeyn vi presterat, men målet var att komma hem med nio poäng vilket vi lyckades med. Det är en styrka i sig att vi kammade hem full pott trots att spelet inte riktigt var på topp, säger backen Ronja Savolainen.

Nu väntar alltså sista hemmamatchen innan julmaten och det är Göteborg man tar sig an.

– Det är såklart kul att få spela en till hemmamatch innan uppehållet, nu ska vi se till att de som kommer och kollar ska få se en riktigt bra hockeymatch. Det blir en tuff motståndare även om man kanske inte kan tro de om man kollar på tabellen. Men man ska aldrig tänka på vad laget man möter ligger i tabellen, det gäller att vi fokuserar på vårt spel och att vi gör det så bra det bara går. Vi har en jättebra känsla i truppen och vi har haft roligt på träningarna under veckan så det bådar gott inför ikväll.

Oftast brukar laget spela två eller tre matcher under en helg, men när är det alltså en fredagsmatch som står på schemat sen en spelledig helg.

– Det är lite ovant, men jag tror det är bra för laget då vi har tuffa bortamatcher nästa helg. Nu kan vi ta ut allt vi har i kvällens match och sen ta det lugnt och samla energi i helgen.

Kom gärna och se våra fantastiska damer och några av världens bästa damhockeyspelare bjuda på underhållning, hockey upplevs bäst på plats! Köp matchbiljett här. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga SDHL-matcher sänds.