Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Idag 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Söndag Sön 9 Januari Jan

SHL:s meste tacklare till LHF

30 mars 2015 13:00

På måndagen meddelade Luleå Hockeys sportchef Lars ”Osten” Bergström i #lhflive att 28-årige powerforwarden Anton Hedman återvänder till Norrbotten igen och att det nya kontraktet sträcker sig över de kommande fyra säsongerna.


Anton Hedman har tidigare spelat två säsonger med Luleå Hockey. Då blev det bland annat vinst i European Trophy och SM-final för laget samtidigt som Anton tog hem SHL:s tacklingsliga – vilket han även gjorde den gångna säsongen.

Lars ”Osten” Bergström, sportchef - Vi trivdes bra med Anton när han var här tidigare och uppenbart trivdes han med både oss och staden. Därför kändes det bra att vi kunde enas om ett längre kontrakt med en superkille som har det mesta för att kunna spela en modern och vinnande ishockey.

Anton Hedman, powerforward - Det känns jätteinspirerande att återvända till Luleå igen. Både jag och min sambo trivdes väldigt bra uppe i Norrbotten och har sett tillbaka på de två åren som väldigt roliga och bra i våra liv. Så när chansen dök upp att både flytta tillbaka och skriva ett längre kontrakt med Luleå Hockey så tvekade vi aldrig.

På sina 129 tävlingsmatcher med Luleå Hockey i SHL, SM-slutspelet och European Trophy gjorde Anton Hedman 23 mål och visade ofta vägen för laget med sitt oömma spel.