Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt

SHL:s meste tacklare till LHF

30 mars 2015 13:00

På måndagen meddelade Luleå Hockeys sportchef Lars ”Osten” Bergström i #lhflive att 28-årige powerforwarden Anton Hedman återvänder till Norrbotten igen och att det nya kontraktet sträcker sig över de kommande fyra säsongerna.


Anton Hedman har tidigare spelat två säsonger med Luleå Hockey. Då blev det bland annat vinst i European Trophy och SM-final för laget samtidigt som Anton tog hem SHL:s tacklingsliga – vilket han även gjorde den gångna säsongen.

Lars ”Osten” Bergström, sportchef - Vi trivdes bra med Anton när han var här tidigare och uppenbart trivdes han med både oss och staden. Därför kändes det bra att vi kunde enas om ett längre kontrakt med en superkille som har det mesta för att kunna spela en modern och vinnande ishockey.

Anton Hedman, powerforward - Det känns jätteinspirerande att återvända till Luleå igen. Både jag och min sambo trivdes väldigt bra uppe i Norrbotten och har sett tillbaka på de två åren som väldigt roliga och bra i våra liv. Så när chansen dök upp att både flytta tillbaka och skriva ett längre kontrakt med Luleå Hockey så tvekade vi aldrig.

På sina 129 tävlingsmatcher med Luleå Hockey i SHL, SM-slutspelet och European Trophy gjorde Anton Hedman 23 mål och visade ofta vägen för laget med sitt oömma spel.