• Huvudsponsorer

Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Onsdag Ons 17 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Fredag Fre 12 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Trio förlänger med LHF/MSSK

8 maj 2020 15:56
Nyhet

Under fredagen blev det klart att en trio spelare valt att förlänga med Luleå Hockey/MSSK. Det är backen Pernilla Forsgren och anfallarna Zsofia Jókai Szilágyi och Noora Tulus som kommit överens med sportchef Mikael Forsberg.


Zsofia Jókai Szilágyi var med redan på tiden i Munksund medans Pernilla Forsgren och Noora Tulus kom in i laget redan under vår första säsong i Luleå (2015/2016). Det innebär att vi kan bygga vidare på kontinuitet och att vi får behålla tre erfarna spelare som redan varit med och vunnit tre SM-guld med Luleå Hockey/MSSK.

Zsofia Jókai Szilágyi

– Det är en härlig känsla att förlänga med Luleå Hockey/MSSK och att få fortsätta vara en del av en grupp av spelare som brinner för att vi skall nå ytterligare framgångar tillsammans. Just nu gör vi allt för att förbereda oss på bästa sätt för att vi sedan skall vara redo när allt börjar igen till hösten.

Pernilla Forsgren

– Det känns fantastiskt bra att ha förmånen att få fortsätta spela för Sveriges bästa förening. Jag ser fram emot att fortsätta min personliga utveckling och att vi skall bli ännu bättre som lag. Det blev ett snöpligt slut på förra säsongen så vi skall göra allt för att få spela om guldet igen!

Noora Tulus

– Det både roligt och spännande att få fortsätta spela med Luleå Hockey/MSSK. Jag är tacksam för det fortsatta förtroendet då det är i den här föreningen som jag vill fortsätta att spela. Förra säsongen var ganska skadefylld så jag ser fram emot en säsong där jag kommer kunna träna och spela med laget fullt ut.

Mikael Forsberg, sportchef/tränare LHF/MSSK

– Att Zsofia förlänger med oss känns toppen, hon är en spelare som verkligen tävlar på isen varje dag oavsett det är träning eller match. Hon är dessutom en lagspelare fullt ut som ger allt och offrar sig för att laget ska ha en chans vinna. Även på sidan om manar hon på sina lagkamrater på ett sätt som skapar massor med energi.

– Pernilla är en back som vi hoppas ska ta nästa kliv i sin utveckling kommande säsong. Hon är en spelare med ett bra spelsinne och som spelade sin bästa hockey i slutspelet mot tuffast tänkbara motstånd. Med en riktigt bra sommarträning kommer hon garanterat lyckas med att nå nästa nivå i sitt spel under 2020/2021.

– Noora är en toppcenter på internationell nivå som jag tror känner en stor revanschlusta för den förra säsongen där hon påverkades av en hel del skador. En klassisk center som är duktig på att teka och som ser isen väldigt bra. Hennes lugn med pucken och fina spelsinne kommer vara till stor nytta för oss kommande säsong.

Avtalen för Zsofia Jókai Szilágyi och Noora Tulus är för kommande två säsonger och Pernilla Forsgren har skrivit på för 2020/2021.