Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Idag 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Söndag Sön 9 Januari Jan

Full pott i Gävle

4 februari 2021 21:35
SHL

Det blev maximala sex poäng för Luleå Hockey i dubbelmötet borta mot Brynäs. Detta efter att Norrbottningarna även vunnit torsdagens match, den här gången med siffrorna 3-1.


Luleå Hockey hade knappast kunnat önska sig en bättre start på matchen. Utvisning till hemmalaget redan i den första matchminuten vilket gästerna utnyttjade på bästa sätt. Jack Connolly spelade pucken från ena kanten till den andra där Filip Hållander tog emot och avlossade ett skott medan Brynäsmålvakten fortfarande var uppe i en sidledsförflyttning. 1-0 till gästerna vid tidpunkten 02:42. Pendeln svängde dock över återstoden av den första perioden då Luleå Hockey drog på sig tre utvisningar i följd, detta dock utan att Brynäs lyckades få till någon kvittering.

Väl med fulltaligt manskap på isen så hade Luleå Hockey rätt så bra kontroll på händelserna. Och i den andra perioden ökade Carl Matsson på ledningen till 2-0, framspelad av Fabian Lysell och Radek Muzik, en ledning gästerna tog med sig till den andra pausvilan.

Fyra minuter in i den tredje perioden kom så Brynäs reducering och gästrikarna fick med det vittring. Tre minuter efter målet hade sedan hemmalaget en ypperlig chans att kvittera via ett powerplay men kom inte närmare än ett stolpskott. Istället lyckades Luleå Hockey hålla undan och knappt två sekunder från slutsignal kunde Isac Brännström fastställa matchresultatet till 3-1 via mål i tom kasse.