• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Full pott i Gävle

4 februari 2021 21:35
SHL

Det blev maximala sex poäng för Luleå Hockey i dubbelmötet borta mot Brynäs. Detta efter att Norrbottningarna även vunnit torsdagens match, den här gången med siffrorna 3-1.


Luleå Hockey hade knappast kunnat önska sig en bättre start på matchen. Utvisning till hemmalaget redan i den första matchminuten vilket gästerna utnyttjade på bästa sätt. Jack Connolly spelade pucken från ena kanten till den andra där Filip Hållander tog emot och avlossade ett skott medan Brynäsmålvakten fortfarande var uppe i en sidledsförflyttning. 1-0 till gästerna vid tidpunkten 02:42. Pendeln svängde dock över återstoden av den första perioden då Luleå Hockey drog på sig tre utvisningar i följd, detta dock utan att Brynäs lyckades få till någon kvittering.

Väl med fulltaligt manskap på isen så hade Luleå Hockey rätt så bra kontroll på händelserna. Och i den andra perioden ökade Carl Matsson på ledningen till 2-0, framspelad av Fabian Lysell och Radek Muzik, en ledning gästerna tog med sig till den andra pausvilan.

Fyra minuter in i den tredje perioden kom så Brynäs reducering och gästrikarna fick med det vittring. Tre minuter efter målet hade sedan hemmalaget en ypperlig chans att kvittera via ett powerplay men kom inte närmare än ett stolpskott. Istället lyckades Luleå Hockey hålla undan och knappt två sekunder från slutsignal kunde Isac Brännström fastställa matchresultatet till 3-1 via mål i tom kasse.