Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Full pott i Gävle

4 februari 2021 21:35
SHL

Det blev maximala sex poäng för Luleå Hockey i dubbelmötet borta mot Brynäs. Detta efter att Norrbottningarna även vunnit torsdagens match, den här gången med siffrorna 3-1.


Luleå Hockey hade knappast kunnat önska sig en bättre start på matchen. Utvisning till hemmalaget redan i den första matchminuten vilket gästerna utnyttjade på bästa sätt. Jack Connolly spelade pucken från ena kanten till den andra där Filip Hållander tog emot och avlossade ett skott medan Brynäsmålvakten fortfarande var uppe i en sidledsförflyttning. 1-0 till gästerna vid tidpunkten 02:42. Pendeln svängde dock över återstoden av den första perioden då Luleå Hockey drog på sig tre utvisningar i följd, detta dock utan att Brynäs lyckades få till någon kvittering.

Väl med fulltaligt manskap på isen så hade Luleå Hockey rätt så bra kontroll på händelserna. Och i den andra perioden ökade Carl Matsson på ledningen till 2-0, framspelad av Fabian Lysell och Radek Muzik, en ledning gästerna tog med sig till den andra pausvilan.

Fyra minuter in i den tredje perioden kom så Brynäs reducering och gästrikarna fick med det vittring. Tre minuter efter målet hade sedan hemmalaget en ypperlig chans att kvittera via ett powerplay men kom inte närmare än ett stolpskott. Istället lyckades Luleå Hockey hålla undan och knappt två sekunder från slutsignal kunde Isac Brännström fastställa matchresultatet till 3-1 via mål i tom kasse.