• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov

Norra Finans finansierar

7 oktober 2019 12:00
Marknad

Luleå Hockey och Norra Finans har tecknat ett nytt samarbetsavtal inriktat mot föreningens satsning på dam- och tjejhockey. Avtalet innebär bland annat att föreningen kan öka sina ambitioner och erhåller medel för att kunna värva en spelare till SDHL-laget.


Ishockey på lika villkor mellan killar och tjejer i en jämställd förening är ett av Luleå Hockeys viktigaste strategiska mål. En viktig inriktning för föreningen som kommer göra oss till långsiktiga vinnare. Det hjälper oss även att bygga ett starkare intresse för hockey samtidigt som det positivt påverkar attityder och beteenden inom föreningen. För jämställda organisationer är vinnande organisationer.

Det nya avtalet med Norra Finans innebär att Luleå Hockey kan öka ambitionerna i SDHL-satsningen, då det bland annat ger möjlighet att förstärka SDHL-laget med en spelare. Något som är önskvärt efter ett antal skador i spelartruppen.

Stefan Enbom, Luleå Hockey
– Det känns fantastiskt bra att Norra Finans vill vara med på denna viktiga resa för hela Norrbotten. Ytterligare ett företag som vill ta ett aktivt samhällsansvar och verka för ett attraktivt och inkluderande samhälle. Dessutom ger det oss möjlighet att förstärka vårt elitlag så att de ges bästa möjliga förutsättningar att utmana sina motståndare även denna säsong.

Monica Wikström-Johansson, Norra Finans
– Det Luleå Hockey gör för föreningens damer och tjejer är något som vi på Norra Finans uppskattar väldigt mycket. Föreningens jämställdhetsarbete visar sig både på och utanför isen. Det är ett viktigt och långsiktigt arbete som vi vill vara med på för att göra detta möjligt.

Norra Finans är ett finansbolag som utvecklar och erbjuder tjänster som skapar bättre likviditet – vilket ger deras kunder ökad rörelsefrihet och starkare konkurrensförmåga. Norra Finans är verksamma i Norden och huvudkontoret finns i Haparanda.