• Huvudsponsorer

Norra Finans finansierar

7 oktober 2019 12:00
Marknad

Luleå Hockey och Norra Finans har tecknat ett nytt samarbetsavtal inriktat mot föreningens satsning på dam- och tjejhockey. Avtalet innebär bland annat att föreningen kan öka sina ambitioner och erhåller medel för att kunna värva en spelare till SDHL-laget.


Ishockey på lika villkor mellan killar och tjejer i en jämställd förening är ett av Luleå Hockeys viktigaste strategiska mål. En viktig inriktning för föreningen som kommer göra oss till långsiktiga vinnare. Det hjälper oss även att bygga ett starkare intresse för hockey samtidigt som det positivt påverkar attityder och beteenden inom föreningen. För jämställda organisationer är vinnande organisationer.

Det nya avtalet med Norra Finans innebär att Luleå Hockey kan öka ambitionerna i SDHL-satsningen, då det bland annat ger möjlighet att förstärka SDHL-laget med en spelare. Något som är önskvärt efter ett antal skador i spelartruppen.

Stefan Enbom, Luleå Hockey
– Det känns fantastiskt bra att Norra Finans vill vara med på denna viktiga resa för hela Norrbotten. Ytterligare ett företag som vill ta ett aktivt samhällsansvar och verka för ett attraktivt och inkluderande samhälle. Dessutom ger det oss möjlighet att förstärka vårt elitlag så att de ges bästa möjliga förutsättningar att utmana sina motståndare även denna säsong.

Monica Wikström-Johansson, Norra Finans
– Det Luleå Hockey gör för föreningens damer och tjejer är något som vi på Norra Finans uppskattar väldigt mycket. Föreningens jämställdhetsarbete visar sig både på och utanför isen. Det är ett viktigt och långsiktigt arbete som vi vill vara med på för att göra detta möjligt.

Norra Finans är ett finansbolag som utvecklar och erbjuder tjänster som skapar bättre likviditet – vilket ger deras kunder ökad rörelsefrihet och starkare konkurrensförmåga. Norra Finans är verksamma i Norden och huvudkontoret finns i Haparanda.