• Huvudsponsorer

Center klar för Luleå Hockey

14 juni 2017 10:33
Nyhet

I en direktsändning av #lhflive på onsdagen presenterade Luleå Hockey den 25-årige kanadensaren Joey Hishon som ny center inför säsongen 2017/2018.


Joey Hishon kommer närmast från spel med Jokerit i KHL och har dessförinnan spelat 177 matcher i AHL (41 mål, 69 assist) och 13 matcher i NHL (1 mål, 2 assist) efter det att han draftades i den första rundan av Colorado Avalanche.

Stefan ”Skuggan” Nilsson

– I Joey Hishon får vi in spelskicklig och skridskostark center som vi känner kompletterar vårt lag på ett bra sätt kommande säsong. Dessutom är han högmotiverad att visa att hans spelsätt fungerar även på våra europeiska rinkar.

Joey Hishon

– Jag ser verkligen fram emot att få spela för Luleå Hockey, som jag bara hört gott om när jag bland annat pratat med Cam Abbott som ju spelat där tidigare. Det här känns som en bra möjlighet för mig att visa för mig själv och andra att jag kan spela bra även i Europa och jag ser redan fram emot nästa säsong.

Kontraktet med Joey Hishon är på ett år och han kommer spela i tröja 26.

I och med denna värvning har Luleå Hockey 15 forwards på SHL-kontrakt inför 2017/2018:

Joey Hishon, Johan Forsberg, Einar Emanuelsson, Petter Emanuelsson, Anton Toolanen, Niklas Olausson, Andreas Falk, Gustav Rydahl, Johan Harju, Anton Hedman, Axel Levander, Emil Larsson, Isac Lundeström, Karl Fabricius, Patrick Cehlin.