• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Tre nya avtal för Luleå Hockey/MSSK

25 mars 2020 13:53
Nyhet

Under onsdagen presenterade sportchef Mikael Forsberg att Luleå Hockey/MSSK tecknat tre nya avtal inför säsongen 2020/2021.


Det är dels två kontraktsförlängningar med Linn Peterson och Josefine Persson, som förlängt sina kontrakt över de kommande två säsongerna men dessutom lovande målvakten Tindra Holm som skrivit på ett nytt kontrakt för 2020/2021.

26-åriga Linn Peterson har gjort tre säsonger för Luleå Hockey/MSSK och gjorde den gångna säsongen en bra insats med 11 mål och 18 assist på 36 matcher. Dessutom blev det 2+3 på 6 matcher i SM-slutspelet.

25-åriga Josefin Persson har gjort fyra säsonger med Luleå Hockey/MSSK och stod den gångna säsongen för 3 mål och 17 assist på 36 matcher. Vilket var hennes poängmässigt starkaste säsong för LHF/MSSK.

18-åriga Tindra Holm kommer ursprungligen från Skellefteå men har de två senaste säsongerna gått hockeygymnasiet och spelat med MODO Hockey.

Mikael Forsberg, sportchef

– Det känns jättebra att vi kommit överens om förlängningar med både Linn och Josefine. Det är två duktiga spelare som som dessutom bidrar till en god stämning i truppen.

– Linn har under säsongen fått chansen med landslaget och har gjort det bra där. Hon är en redan allround spelare med ett bra skott som vi tycker har stärkt sin defensiv på ett bra sätt under säsongen och som kommer kunna fortsätta utvecklas.

– Josefine är en skridskostark och rivig forward som är otroligt jobbig för våra motståndare att möta. Hon är dessutom bra på att spela rakt och ta pucken mot mål och fortsätter hela tiden att utvecklas, vilket vi är säkra på att vi kommer få se redan kommande säsong.

– Tindra visade redan när hon gjorde ett inhopp hos oss som 15-åring att hon skulle bli en spelare att räkna med för framtiden. Därför känns det nu jätteroligt att hon valt LHF/MSSK för sin fortsatta utveckling. Tindra är en välskolad högerplockare med bra spelsinne som vi känner är redo för nästa steg i sin hockeykarriär.

Linn Peterson
– Jag är både tacksam och stolt över att få fortsätta representera Luleå Hockey/MSSK. Det var egentligen aldrig något alternativ att flytta, så när Micke gav mig ett erbjudande så var det inget att tveka på, utan det känns fantastiskt bra att spela vidare här i Luleå.

Josefine Persson
– Det känns jättebra att få fortsätta i Luleå Hockey/MSSK, vilket var precis vad jag ville göra, för det känns tryggt att vara i en förening som gör så mycket för oss damspelare. För egen del hoppas jag bli ännu giftigare i mina avslut och att bli mer placeringssäker ute på banan. Och utifrån hur bra vi avslutade den här säsongen så känner jag att det kommer kunna bli riktigt roligt framöver.

Tindra Holm
– Det känns riktigt bra och spännande att få testa något nytt och få komma mera norrut igen. Det skall bli jättekul att få spela och träna tillsammans med många av mina förebilder i Luleå Hockey/MSSK för att ta nästa steg i min egen utveckling.