• Huvudsponsorer

Välkommen Minatsu!

9 maj 2019 14:12
Nyhet

På torsdagseftermiddagen presenterades det i #lhflive att den landslagsmeriterade målvakten Minatsu Murase är klar för spel med Luleå Hockey/MSSK till den kommande säsongen.


Sportchef Fredrik Glader har nu fyllt den vakans som fanns på målvaktssidan i Luleå Hockey/MSSK. Och det är 23-åriga Minatsu Murase som förstärker från AIK där hon både hunnit med att vara förstamålvakt i SDHL under sex säsonger och även göra comeback efter en mammaledighet.

Fredrik Glader
– Det känns otroligt kul att vi kunnat stärka upp målvaktssidan med Minatsu som kommer hit med stor erfarenhet från spel i både SDHL och landslaget under flera säsonger. Hon har tidigare visat att hon är en av Sveriges bästa målvakter och kommer tillsammans med Grahn att ge oss en målvaktssida som även fortsättningsvis är den bästa i SDHL.

Minatsu Murase
– Det känns både roligt och spännande att ha skrivit på för Luleå Hockey/MSSK . Jag ser verkligen fram emot att få spela hockey igen efter att ha blivit mamma och att jag kommer kunna ha både son och sambo vid min sida under säsongen känns riktigt bra.

– Under säsongen hoppas jag komma upp på min bästa nivå som målvakt och att laget kommer fortsätta vinna matcher, för det är trots allt det som är det allra roligaste med att spela hockey på den högsta nivån.

Minatsu Murase kommer spela med tröja 49 i Luleå Hockey/MSSK.