• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Idag 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Välkommen Minatsu!

9 maj 2019 14:12
Nyhet

På torsdagseftermiddagen presenterades det i #lhflive att den landslagsmeriterade målvakten Minatsu Murase är klar för spel med Luleå Hockey/MSSK till den kommande säsongen.


Sportchef Fredrik Glader har nu fyllt den vakans som fanns på målvaktssidan i Luleå Hockey/MSSK. Och det är 23-åriga Minatsu Murase som förstärker från AIK där hon både hunnit med att vara förstamålvakt i SDHL under sex säsonger och även göra comeback efter en mammaledighet.

Fredrik Glader
– Det känns otroligt kul att vi kunnat stärka upp målvaktssidan med Minatsu som kommer hit med stor erfarenhet från spel i både SDHL och landslaget under flera säsonger. Hon har tidigare visat att hon är en av Sveriges bästa målvakter och kommer tillsammans med Grahn att ge oss en målvaktssida som även fortsättningsvis är den bästa i SDHL.

Minatsu Murase
– Det känns både roligt och spännande att ha skrivit på för Luleå Hockey/MSSK . Jag ser verkligen fram emot att få spela hockey igen efter att ha blivit mamma och att jag kommer kunna ha både son och sambo vid min sida under säsongen känns riktigt bra.

– Under säsongen hoppas jag komma upp på min bästa nivå som målvakt och att laget kommer fortsätta vinna matcher, för det är trots allt det som är det allra roligaste med att spela hockey på den högsta nivån.

Minatsu Murase kommer spela med tröja 49 i Luleå Hockey/MSSK.