• Huvudsponsorer

Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Onsdag Ons 17 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Fredag Fre 12 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Övertidsförlust i returen mot Färjestad

18 februari 2021 21:31
SHL

Precis som senast så slutade matchen mot Färjestad 2-2 vid full och kom att avgöras i förlängning. Den här gången var det hemmalaget Färjestad som drog det längsta strået och vann med 3-2. Därmed blev det delad pott i veckans dubbelmöte.


Närkamper, närkamper, närkamper och massor med böljande spel och få avblåsningar. Så kan man sammanfatta torsdagens möte mellan Luleå Hockey och Färjestad BK nere i Karlstad. Detta efter att lagen redan mötts i Norrbotten under tisdagen. Matchen var till sin helhet en jämn historia och även om hemmalaget vann skottstatistiken med 32-21 så hade Luleå Hockey många sekvenser där man skapade oreda i motståndarzonen.

Efter en mållös första period tog så Luleå Hockey ledningen tidigt i den andra perioden via Niklas Olausson men hemmalaget kvitterade strax före periodvilan. Färjestad gjorde sedan också 2-1 i början av den tredje perioden innan Norrbottningarna replikerade tämligen omgående genom Einar Emanuelsson i spel fem mot fyra. Matchen gick sedan som sagt till förlängning som föll till Färjestads fördel. Allt som allt tog lagen tre poäng vardera i veckans dubbelmöte, detta med en målskillnad på 5-5 – jämnt värre var ordet.