Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Idag 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan

Övertidsförlust i returen mot Färjestad

18 februari 2021 21:31
SHL

Precis som senast så slutade matchen mot Färjestad 2-2 vid full och kom att avgöras i förlängning. Den här gången var det hemmalaget Färjestad som drog det längsta strået och vann med 3-2. Därmed blev det delad pott i veckans dubbelmöte.


Närkamper, närkamper, närkamper och massor med böljande spel och få avblåsningar. Så kan man sammanfatta torsdagens möte mellan Luleå Hockey och Färjestad BK nere i Karlstad. Detta efter att lagen redan mötts i Norrbotten under tisdagen. Matchen var till sin helhet en jämn historia och även om hemmalaget vann skottstatistiken med 32-21 så hade Luleå Hockey många sekvenser där man skapade oreda i motståndarzonen.

Efter en mållös första period tog så Luleå Hockey ledningen tidigt i den andra perioden via Niklas Olausson men hemmalaget kvitterade strax före periodvilan. Färjestad gjorde sedan också 2-1 i början av den tredje perioden innan Norrbottningarna replikerade tämligen omgående genom Einar Emanuelsson i spel fem mot fyra. Matchen gick sedan som sagt till förlängning som föll till Färjestads fördel. Allt som allt tog lagen tre poäng vardera i veckans dubbelmöte, detta med en målskillnad på 5-5 – jämnt värre var ordet.