• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Fem har förlängt

26 mars 2015 14:52

Luleå Hockey presenterade under torsdagen i #lhflive att man förlängt avtalen med fem av sina spelare. Det handlar om en av SHL:s främsta målvakter, två backar samt två forwards som därmed fortsätter sina karriärer i Luleå Hockey.


Joel Lassinantti, född 1993 Joel Lassinantti slog på allvar igenom den gångna säsongen. Tog över förstaspaden i Luleå Hockey, toppade målvaktsstatistiken i hela SHL och tilldelades utnämningen Honken Trophy i slutet av säsongen. Joel har förlängt med två säsonger.
- Joel är en egen produkt som har teknik, fysik och mentala egenskaper på absolut toppnivå. Han har under säsongen fått ett stort förtroende och har på ett berömvärt sätt tagit det. Därför känns det väldigt glädjande att kunna jobba vidare med honom i minst ytterligare två år, säger Luleå Hockeys sportchef Lars ”Osten” Bergström.

Jan Sandström, född 1978
Janne passerade under säsongen, som endast femte spelare genom tiderna, 900 matcher i SHL och SM-slutspelet. Och har därmed chansen att slå Roger Åkerströms klubbrekord på 792 matcher redan den kommande säsongen. Förlängningen är på en säsong.
- Fansen sjunger att Janne skall göra hundratusen mål – så med tanke på det är det bara logiskt att vi fortsätter med honom. Han är en pålitlig och värdefull trotjänare som fortsätter hålla en hög nivå i sitt backspel säsong efter säsong, säger sportchefen.

Karl Fabricius, född 1982 Fabricius passerade under säsongen 500 matcher i Luleå Hockey och var under hela säsongen en del i SHL:s främsta checkingline tillsammans med Fogström och Forsberg. Har förlängt med Luleå Hockey för de kommande två säsongerna.

– Kalle, är både en formell och informell ledare i vårt lag och han är otroligt populär både inom och utom laget. Han är riktig ambassadör för vår sport och en lojal och nyttig spelare av den typ som alla lag som vill vara framgångsrika behöver, säger Osten.

Lucas Wallmark, född 1995
Wallmark har spelat oerhört många matcher under säsongen, inte bara i SHL och SM-slutspelet utan även i CHL, JVM och diverse träningsmatcher. Har förlängt med ytterligare en säsong.
- Lucas är en talang som stadigt utvecklas och som har hittat rätt i vår miljö. Han har potential att bli en framtida storspelare. Han har det mesta för att lyckas på en väldigt hög nivå, därför känns det väldigt spännande och intressant att fortsätta jobba med honom.

Dean Kukan, född 1993
En tankevurpa gjorde att det blev fel om Dean. Hans kontrakt med Luleå Hockey sträcker sig över säsongen 2015/2016 vilket presenterades redan i höstas.