Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt

Dubbla nordamerikaner till LHF

26 mars 2015 14:50

Under torsdagen presenterade Luleå Hockey i #lhflive att man gjort klart med två högerfattade nordamerikaner för den kommande säsongen. Det är backen Craig Schira och HockeyAllsvenskans poängkung Jacob Lagacé som ansluter till Luleå Hockey.


Craig Schira, född 1988 Craig Schira har de två senaste säsongerna spelat i Liiga för HPK. Där har han på 109 matcher gjort 53 poäng (14 mål och 39 assist). Han har dessförinnan gjort tre säsonger i AHL. Craig har skrivit på för de kommande två säsongerna.
- Schira är en högerfattad back som de två senaste säsongerna spelat för finska HPK där han varit assisterande kapten. Han är en av de spelare som fått mest istid i hela Liiga den gångna säsongen och som har sina styrkor i passningsspelet, skottet och att han gillar att spela fysiskt, säger Luleå Hockeys sportchef Lars ”Osten” Bergström.

Jacob Lagacé, född 1990 Jacob Lagacé hade en stark säsong i Asplöven där han vann poängligan för hela HockeyAllsvenskan med 57 poäng på 52 matcher (fördelat på 20 mål och 37 assist). Jacob har skrivit på för de kommande två säsongerna.
- Lagacé är en högerfattad forward som kan spela både center och ytterforward. Han besitter kvaliteter både som framspelare och avslutare och kommer dessutom bidra till vårt lag med hårt arbete. Han är dessutom en spelare med goda ledaregenskaper, berättar sportchef Lars ”Osten” Bergström.