Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Idag 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Söndag Sön 9 Januari Jan

Dubbla nordamerikaner till LHF

26 mars 2015 14:50

Under torsdagen presenterade Luleå Hockey i #lhflive att man gjort klart med två högerfattade nordamerikaner för den kommande säsongen. Det är backen Craig Schira och HockeyAllsvenskans poängkung Jacob Lagacé som ansluter till Luleå Hockey.


Craig Schira, född 1988 Craig Schira har de två senaste säsongerna spelat i Liiga för HPK. Där har han på 109 matcher gjort 53 poäng (14 mål och 39 assist). Han har dessförinnan gjort tre säsonger i AHL. Craig har skrivit på för de kommande två säsongerna.
- Schira är en högerfattad back som de två senaste säsongerna spelat för finska HPK där han varit assisterande kapten. Han är en av de spelare som fått mest istid i hela Liiga den gångna säsongen och som har sina styrkor i passningsspelet, skottet och att han gillar att spela fysiskt, säger Luleå Hockeys sportchef Lars ”Osten” Bergström.

Jacob Lagacé, född 1990 Jacob Lagacé hade en stark säsong i Asplöven där han vann poängligan för hela HockeyAllsvenskan med 57 poäng på 52 matcher (fördelat på 20 mål och 37 assist). Jacob har skrivit på för de kommande två säsongerna.
- Lagacé är en högerfattad forward som kan spela både center och ytterforward. Han besitter kvaliteter både som framspelare och avslutare och kommer dessutom bidra till vårt lag med hårt arbete. Han är dessutom en spelare med goda ledaregenskaper, berättar sportchef Lars ”Osten” Bergström.