Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Idag 23 Oktober Okt
Måndag Mån 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov

Klart med eftertraktad forward

22 april 2014 12:36

Luleå Hockey meddelande under tisdagen i #lhflive att man skrivit ett ettårskontrakt med kvalseriens främste poängplockare, 19-årige Daniel Zaar. En spelare som varit en av de mest eftertraktade spelarna i HockeyAllsvenskan inför den kommande säsongen.


Daniel Zaar kommer närmast från en riktigt bra säsong med Rögle BK i HockeyAllsvenskan. Förutom sina 14 poäng på 10 matcher i Kvalserien stod han även för 16 mål och 20 assist i grundserien.

Daniel Zaar

– Det känns otroligt roligt och en kul utmaning att få spela för Luleå Hockey. Jag fick en bra känsla för både laget och staden när jag var uppe och hälsade på förra veckan.

– Luleå Hockey har en bra historik av att utveckla spelare och jag känner att det finns goda förutsättningar för mig att kunna ta den roll som jag vill ha.

Lars ”Osten” Bergsttröm

– Daniel är en bra skridskoåkare med ett fantastiskt skott och ett utpräglat sinne för att göra poäng – ett riktigt hot, framförallt i powerplay – vilket han visat genom hela sin karriär.

– Det är dessutom extra glädjande att han valt Luleå Hockey i konkurrensen med de flesta andra toppklubbar i SHL, vilket vi ser som ett verkligt erkännande för vår fina hockeymiljö.