• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Klart med eftertraktad forward

22 april 2014 12:36

Luleå Hockey meddelande under tisdagen i #lhflive att man skrivit ett ettårskontrakt med kvalseriens främste poängplockare, 19-årige Daniel Zaar. En spelare som varit en av de mest eftertraktade spelarna i HockeyAllsvenskan inför den kommande säsongen.


Daniel Zaar kommer närmast från en riktigt bra säsong med Rögle BK i HockeyAllsvenskan. Förutom sina 14 poäng på 10 matcher i Kvalserien stod han även för 16 mål och 20 assist i grundserien.

Daniel Zaar

– Det känns otroligt roligt och en kul utmaning att få spela för Luleå Hockey. Jag fick en bra känsla för både laget och staden när jag var uppe och hälsade på förra veckan.

– Luleå Hockey har en bra historik av att utveckla spelare och jag känner att det finns goda förutsättningar för mig att kunna ta den roll som jag vill ha.

Lars ”Osten” Bergsttröm

– Daniel är en bra skridskoåkare med ett fantastiskt skott och ett utpräglat sinne för att göra poäng – ett riktigt hot, framförallt i powerplay – vilket han visat genom hela sin karriär.

– Det är dessutom extra glädjande att han valt Luleå Hockey i konkurrensen med de flesta andra toppklubbar i SHL, vilket vi ser som ett verkligt erkännande för vår fina hockeymiljö.