• Huvudsponsorer

Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 19 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Tisdag Tis 29 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec

VD-blogg: Nu och för alltid!

18 maj 2020 09:15
Nyhet

Blogginlägg utifrån att Luleå Hockey är i ett minst sagt utmanande läge och där många av våra vänner funderar över mycket av det som händer i föreningen.


Förra veckan var en jobbig vecka då två av våra fantastiska spelare valde att lämna föreningen för nya utmaningar i andra länder. Spelare vi vill tacka, önska lycka till och välkomna hem i framtiden.

Michelle Karvinen har förutom det hon bidragit med på isen varit en fantastisk ambassadör för Luleå Hockey. En viktig del i att vi har kunnat bygga upp en stabil grund med ett stort stöd för våra damer och att fler och fler flickor numera spelar hockey i Norrbotten. Det kommer säkra den långsiktiga återväxten och framgång i föreningen. Hennes betydelse för vår förening är omöjligt att beskriva i text. En dröm är att hon återvänder i framtiden och avslutar sin karriär på hemmaplan.

Joel Lassinantti har även han varit fantastisk för Luleå Hockey både på och utanför isen. Att se en lokal kille som Joel ta steg efter steg i sin egen utveckling samtidigt som han har hjälp laget till nya framgångar är precis det som alla föreningar drömmer om. Han personifierar mycket av det vi ständigt strävar efter, exempelvis Respekt och Ödmjukhet. Därför önskar vi Joel lycka till med sina nya utmaningar och hoppas att våra vägar möts igen i framtiden.

Just nu upplever vi en mycket stor osäkerhet. Vår budget utgår från att vi spelar hela säsongen inför publik. Blir det bekymmer med detta så kommer vi att få extremt stora ekonomiska utmaningar. Något som gäller för alla föreningar i SHL.

Trots köpstopp i föreningen fanns det dock en öppning för att Joel Lassinantti skulle kunna bli kvar i Norrbotten. Och med anledning av detta hade föreningen klart med flera olika sponsorer och stöd från många av våra supportrar. När nu Joel skrev på för spel i KHL är inte huvuddelen av dom pengarna utbetalda och tillgängliga för några andra värvningar.

Utifrån det osäkra läge som råder behåller vi köpstoppet i föreningen. Det är viktigt att vi inte äventyrar föreningens ekonomi och framtid. Vi har dock en sportslig ledning som tillsammans med våra tränare är enastående bra på att använda budgeten på ett klokt sätt. När det klarnar med ekonomin och vilken typ av spelare vi behöver i lagbygget så kommer dom att agera utifrån det utrymme som finns. Ett visst utrymme finns tack vare supportrarnas stöd.

Det stenhårda arbetet för att säkra en positiv framtid för vår förening fortsätter. För oavsett vad som händer i höst så ska vi göra allt för att fortsätta bidra med glädje och stolthet till hela vårt län och alla som älskar Luleå Hockey. Det gäller för nästa år och för 100 år framåt.

Vi känner glädjande nog ett mycket stort stöd bland både supportrar och företag. Försäljningen av säsongskort har startat på ett bra sätt och detsamma gäller försäljningen till företag och vi ligger faktiskt en bit före föregående år inom bägge områdena. Så blir det bara spel inför publik så kommer vi återigen att utmana fullt ut med våra elitlag i SHL, CHL och SDHL.

Vi gör det tillsammans!