• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

VD-blogg: Nu och för alltid!

18 maj 2020 09:15
Nyhet

Blogginlägg utifrån att Luleå Hockey är i ett minst sagt utmanande läge och där många av våra vänner funderar över mycket av det som händer i föreningen.


Förra veckan var en jobbig vecka då två av våra fantastiska spelare valde att lämna föreningen för nya utmaningar i andra länder. Spelare vi vill tacka, önska lycka till och välkomna hem i framtiden.

Michelle Karvinen har förutom det hon bidragit med på isen varit en fantastisk ambassadör för Luleå Hockey. En viktig del i att vi har kunnat bygga upp en stabil grund med ett stort stöd för våra damer och att fler och fler flickor numera spelar hockey i Norrbotten. Det kommer säkra den långsiktiga återväxten och framgång i föreningen. Hennes betydelse för vår förening är omöjligt att beskriva i text. En dröm är att hon återvänder i framtiden och avslutar sin karriär på hemmaplan.

Joel Lassinantti har även han varit fantastisk för Luleå Hockey både på och utanför isen. Att se en lokal kille som Joel ta steg efter steg i sin egen utveckling samtidigt som han har hjälp laget till nya framgångar är precis det som alla föreningar drömmer om. Han personifierar mycket av det vi ständigt strävar efter, exempelvis Respekt och Ödmjukhet. Därför önskar vi Joel lycka till med sina nya utmaningar och hoppas att våra vägar möts igen i framtiden.

Just nu upplever vi en mycket stor osäkerhet. Vår budget utgår från att vi spelar hela säsongen inför publik. Blir det bekymmer med detta så kommer vi att få extremt stora ekonomiska utmaningar. Något som gäller för alla föreningar i SHL.

Trots köpstopp i föreningen fanns det dock en öppning för att Joel Lassinantti skulle kunna bli kvar i Norrbotten. Och med anledning av detta hade föreningen klart med flera olika sponsorer och stöd från många av våra supportrar. När nu Joel skrev på för spel i KHL är inte huvuddelen av dom pengarna utbetalda och tillgängliga för några andra värvningar.

Utifrån det osäkra läge som råder behåller vi köpstoppet i föreningen. Det är viktigt att vi inte äventyrar föreningens ekonomi och framtid. Vi har dock en sportslig ledning som tillsammans med våra tränare är enastående bra på att använda budgeten på ett klokt sätt. När det klarnar med ekonomin och vilken typ av spelare vi behöver i lagbygget så kommer dom att agera utifrån det utrymme som finns. Ett visst utrymme finns tack vare supportrarnas stöd.

Det stenhårda arbetet för att säkra en positiv framtid för vår förening fortsätter. För oavsett vad som händer i höst så ska vi göra allt för att fortsätta bidra med glädje och stolthet till hela vårt län och alla som älskar Luleå Hockey. Det gäller för nästa år och för 100 år framåt.

Vi känner glädjande nog ett mycket stort stöd bland både supportrar och företag. Försäljningen av säsongskort har startat på ett bra sätt och detsamma gäller försäljningen till företag och vi ligger faktiskt en bit före föregående år inom bägge områdena. Så blir det bara spel inför publik så kommer vi återigen att utmana fullt ut med våra elitlag i SHL, CHL och SDHL.

Vi gör det tillsammans!