• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep

VD-blogg: Vi gjorde det tillsammans!

16 april 2019 16:48

Vi har nu avslutat vår andra säsong med fokus på utvecklingskraft och vilken säsong det varit. SM-guld för våra SDHL-spelare och vårt bästa poängsnitt någonsin i SHL. Plus ett härligt publikstöd för både våra damer och herrar genom hela säsongen.


Våra ledare och spelare i våra elitlag har gjort en strålande säsong. Luleå Hockey är ledande i svensk elithockey. Vi vill verkligen tacka alla för enastående prestationer. Ni har gjort oss stolta!

Det är så mycket fantastiskt som hänt under säsongen, här är några av höjdpunkterna…

- Vi har fortsatt på vår väg med utvecklingskraft och att göra det tillsammans. Ett vägval som känns helt avgörande för både våra nuvarande framgångar och för framtiden.

- Med ny teknik har vi kunnat skapa Europas häftigaste matcharrangemang – en stor anledning till det höjda publiksnittet under säsongen – helt tack vare en stor vän till Luleå Hockey.

- Vi återgick till vårt orginalmärke inför säsongen och har befäst vår positition som utmanaren från Norr som skapar stolthet för hela Norrbotten.

- Vårt engagemang i samhället fortsätter att utvecklas via konceptet med Socialt Ansvar i Norr Tillsammans (SANT).

- Våra tjejer i SDHL tog fjärde raka seriesegern och stod för en imponerande insats när man vände underläge med 2-0 i matcher till SM-guld efter man tagit tre raka segrar, varav de två sista inför storpublik på hemmaplan. För att inte tala om Rekordmatchen tidigare under säsongen som var helt magisk.

- Våra killar i SHL gjorde föreningens bästa grundserie någonsin sett till poängsnitt och var bara målskillnad från att knipa en serieseger. I slutspelet besegrades de regerande svenska mästarna med 4-1 i matcher innan det tog stopp i semifinalen mot Frölunda.

- Vi höjde markant vårt publiksnitt under grundserien och i slutspelet hade vi ett fantastiskt läktarstöd – allt från den första kvartsfinalen fram till och med måndagens semifinal.

Nu går resan vidare. Vi har jobbat hårt inom alla områden för att lyckas ta nästa steg med vår förening. Vi gör det med stor harmoni och glädje inom hela föreningen. Det är tveklöst så att vi måste fortsätta att utvecklas för att etablera oss som en toppklubb i SHL och fortsätta vara loket i europeisk damhockey. Fortsätter vi att göra det tillsammans så kommer vi att lyckas.

Stort Tack till alla er supportrar, partners, funktionärer och medarbetare. Ni har gjort allt detta möjligt. Det är vi som är Luleå Hockey. Vi gör det tillsammans!