• Huvudsponsorer

VD-blogg: Vi gjorde det tillsammans!

16 april 2019 16:48

Vi har nu avslutat vår andra säsong med fokus på utvecklingskraft och vilken säsong det varit. SM-guld för våra SDHL-spelare och vårt bästa poängsnitt någonsin i SHL. Plus ett härligt publikstöd för både våra damer och herrar genom hela säsongen.


Våra ledare och spelare i våra elitlag har gjort en strålande säsong. Luleå Hockey är ledande i svensk elithockey. Vi vill verkligen tacka alla för enastående prestationer. Ni har gjort oss stolta!

Det är så mycket fantastiskt som hänt under säsongen, här är några av höjdpunkterna…

- Vi har fortsatt på vår väg med utvecklingskraft och att göra det tillsammans. Ett vägval som känns helt avgörande för både våra nuvarande framgångar och för framtiden.

- Med ny teknik har vi kunnat skapa Europas häftigaste matcharrangemang – en stor anledning till det höjda publiksnittet under säsongen – helt tack vare en stor vän till Luleå Hockey.

- Vi återgick till vårt orginalmärke inför säsongen och har befäst vår positition som utmanaren från Norr som skapar stolthet för hela Norrbotten.

- Vårt engagemang i samhället fortsätter att utvecklas via konceptet med Socialt Ansvar i Norr Tillsammans (SANT).

- Våra tjejer i SDHL tog fjärde raka seriesegern och stod för en imponerande insats när man vände underläge med 2-0 i matcher till SM-guld efter man tagit tre raka segrar, varav de två sista inför storpublik på hemmaplan. För att inte tala om Rekordmatchen tidigare under säsongen som var helt magisk.

- Våra killar i SHL gjorde föreningens bästa grundserie någonsin sett till poängsnitt och var bara målskillnad från att knipa en serieseger. I slutspelet besegrades de regerande svenska mästarna med 4-1 i matcher innan det tog stopp i semifinalen mot Frölunda.

- Vi höjde markant vårt publiksnitt under grundserien och i slutspelet hade vi ett fantastiskt läktarstöd – allt från den första kvartsfinalen fram till och med måndagens semifinal.

Nu går resan vidare. Vi har jobbat hårt inom alla områden för att lyckas ta nästa steg med vår förening. Vi gör det med stor harmoni och glädje inom hela föreningen. Det är tveklöst så att vi måste fortsätta att utvecklas för att etablera oss som en toppklubb i SHL och fortsätta vara loket i europeisk damhockey. Fortsätter vi att göra det tillsammans så kommer vi att lyckas.

Stort Tack till alla er supportrar, partners, funktionärer och medarbetare. Ni har gjort allt detta möjligt. Det är vi som är Luleå Hockey. Vi gör det tillsammans!