Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Förlängt med Fällman!

24 maj 2022 10:10
Nyhet

Nu är det klart att Johanna Fällman förlängt sitt avtal med Luleå Hockey/MSSK för ytterligare en säsong. Vilket innebär att hon går in på sin åttonde raka säsong för Vårat Gäng.


Johanna Fällman är en av få spelare som fortfarande är kvar från den första säsongen med Luleå Hockey/MSSK. Vilket innebär att hon varit bidragande till alla våra fem SM-guld och att hon under den tiden spelat 275 matcher och gjort 96 poäng för vår förening.

Mikael Forsberg

- Det är otroligt kul att vi får behålla Johanna i laget. Hon är en luletjej med ett enormt stort hjärta för föreningen och som växlade upp och spelade sin bästa hockey under SM-slutspelet i våras, där hon var en viktig kugga för att vi kunde ta SM-guldet hem till Norrbotten igen.

- Johanna har varit med länge på högsta nivå, men är fortfarande drivande i förberedelserna inför både träningar och matcher. Hon är väldigt viktig för att vi hela tiden skall driva verksamheten framåt och besitter stora ledaregenskaper bara genom sitt sätt att vara.

Johanna Fällman

- Jag känner en otroligt stolthet över att fortsatt vara en del av Sveriges bästa lag. Dessutom som det blir min åttonde raka SDHL-säsong tillsammans med mina fantastiska lagkamrater i en underbar förening. Och att vi dessutom har ett SM-guld att försvara från i våras gör inte saken sämre.

- Vi har ett härligt driv i gruppen och det skall bli oerhört kul att sätta igång med förberedelserna ordentligt så att vi är redo när pucken släpps igen till hösten. För då skall vi återigen visa att Norrbotten är att räkna med och att vi får fira tillsammans igen i Solens Stad.