• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Idag 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Stödbiljetter & hemmapasset

15 september 2020 14:00
Nyhet

Om allt hade varit som vanligt hade vi laddat för en fullsatt arena från och med våra hemmapremiärer. Men nu är inte allt som vanligt och det innebär en stor utmaning för Luleå Hockey. En utmaning där du har möjligheten att göra stor skillnad genom att stötta Vårat Gäng.


Redan tidigt fick vi önskemål om att göra det möjligt att stötta Luleå Hockey ekonomiskt om vi inte skulle kunna ta in publik som vanligt på våra hemmamatcher och därför listar vi tre sätt som du skulle kunna vara med och stötta Vårat Gäng via i säsongsinledningen.

STÖDBILJETT
Även om du inte kan stötta Vårat Gäng på plats så kan du köpa stödbiljetter till dig och din familj för 50 kr/st via biljett.luleahockey.se. Alternativt swisha valfritt stöd direkt till 123 009 52 32. Det här erbjudandet gäller för alla våra hemmamatcher i SHL och SDHL.

HEMMAPASSET
För att hålla närheten till våra vänner och samtidigt försöka ge tillbaka lite presenterar vi Hemmapasset - en unik möjlighet för dig att bidra med en stödbiljett och även kommunicera direkt med Vårat Gäng inför utvalda hemmamatcher. Hemmapasset köps via biljett.luleahockey.se och kostar 599kr för fem utvalda matchdagar.

Hemmapasset är videosamtal direkt med spelare och ledare i våra lag. Första matchdagen som vi kommer köra dessa samtal via Teams är lördag 19/9 där vi kl 11:20 ger möjligheten att lyssna och prata med Mikael Forsberg inför LHF/MSSK:s hemmapremiär och därefter kl 17:20 med Thomas Berglund inför SHL-premiären. Inbjudan till dessa möten skickas ut från och med fredagen.

Övriga matchdagar där vi kommer ha videosamtal med spelare och tränare är: torsdag 1/10, lördag 3/10, onsdag 7/10 och lördag 10/10.

Dessutom är det så att vi kommer anordna diverse tävlingar och utlottningar för alla som stöttar Vårat Gäng genom att köpa Hemmapasset.

OBS! Hemmapasset ingår redan utan extra kostnad för alla med säsongskort.

UNIKA SOUVENIRER
Inför hemmapremiären har vi lanserat en unik kollektion med souvenirer för alla som vill stötta Vårat Gäng. På shop.luleahockey.se kan du välja bland t-shirt, sweatshirt, hoodie, jacka, keps och mössa i en Vårat Gäng-design som bara kommer att säljas fram till och med hemmapremiärerna och där allt överskott går direkt till Luleå Hockey.