Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Idag 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt

Noll poäng i tajt match för Luleå Hockey

19 december 2017 21:16
SHL

En storspelande hemmamålvakt stod i vägen då Luleå Hockey föll med uddamålet borta mot HV71 under torsdagskvällen i en match som slutade 3-2.


Luleå Hockey inledde piggt och hade bud på mål i början av den första perioden men en utvisning tio minuter in i matchen ledde till ett avbrott i norrbottningarnas jakt på öppningsmålet. Istället kunde hemmalaget HV71 spräcka målnollan sekunder efter att gästerna blivit fulltliga.

I den andra perioden var det hemmalaget som inledde bäst och fick också med sig 2-0 men efter tolv spelade minuter kom den så viktiga reduceringen då Karl Fabricius styrde in ett skott från Oscar Engsund. Målet gav gästerna luft under vingarna och fyra sekunder från pausvilan tryckte Emil Larsson in pucken till 2-2 och matchen var helt öppen inför den tredje perioden.

Väl där drog hemmalaget det längsta strået och gjorde det matchavgörande målet fem minuter från slutet. Norrbottningarna saknade inte målchanser och hade det inte varit för en storspelande Fredrik Pettersson-Wentzel i hemmalagets mål så hade det säkerligen blivit poäng för Luleå Hockey men inte ikväll.