Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Måndag Mån 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov

Klart med hemvändare på backen

15 april 2014 13:24

Hemvändande Per Savilahti-Nagander blev den tredje spelaren att presenteras i direktsändning på #lhflive för den kommande säsongen. Han återvänder till sin moderklubb efter 2 år med AIK och 4 år med SaiPa i Liiga.


Per Savilahti-Nagander har haft en bra sejour med finska SaiPa och avslutade riktigt starkt. I den sjunde och avgörande kvartsfinalmatchen mot JYP sköt han in två mål, varav det ena var det matchavgörande. Och just nu finns han listad på Liiga.fi:s lista över de tre hetaste spelarna.

Lars ”Osten” Bergström - Det är jättekul att vi nu kontrakterat ännu en hemvändande norrbottning. Som 28-åring är Per dessutom i sin bästa ålder och har utvecklats på ett mycket bra sätt under sina fyra år med SaiPa i finska Liiga.

– Per är en fysisk spelare som har utvecklat sin offensiv och som besitter ett ruskigt bra skott som vi säkert kommer ha stor nytta av i vinter. Det skall bli spännande att åter se honom på hemmaplan.

Per Savilahti-Nagander - Det känns jäkligt roligt att få komma hem till familjen och sin hemstad igen. Och att dessutom få spela i ett Luleå Hockey som etablerat sig som ett topplag i både Sverige och Europa känns riktigt bra.

– Jag känner att jag har utvecklats väldigt mycket på alla plan sedan sist jag spelade med Luleå Hockey. Det har varit en väldigt lärorik tid att spela utomlands och jag är nu en mer offensiv spelare än jag var för sex år sedan.