Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Idag 22 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt

Klart med hemvändare på backen

15 april 2014 13:24

Hemvändande Per Savilahti-Nagander blev den tredje spelaren att presenteras i direktsändning på #lhflive för den kommande säsongen. Han återvänder till sin moderklubb efter 2 år med AIK och 4 år med SaiPa i Liiga.


Per Savilahti-Nagander har haft en bra sejour med finska SaiPa och avslutade riktigt starkt. I den sjunde och avgörande kvartsfinalmatchen mot JYP sköt han in två mål, varav det ena var det matchavgörande. Och just nu finns han listad på Liiga.fi:s lista över de tre hetaste spelarna.

Lars ”Osten” Bergström - Det är jättekul att vi nu kontrakterat ännu en hemvändande norrbottning. Som 28-åring är Per dessutom i sin bästa ålder och har utvecklats på ett mycket bra sätt under sina fyra år med SaiPa i finska Liiga.

– Per är en fysisk spelare som har utvecklat sin offensiv och som besitter ett ruskigt bra skott som vi säkert kommer ha stor nytta av i vinter. Det skall bli spännande att åter se honom på hemmaplan.

Per Savilahti-Nagander - Det känns jäkligt roligt att få komma hem till familjen och sin hemstad igen. Och att dessutom få spela i ett Luleå Hockey som etablerat sig som ett topplag i både Sverige och Europa känns riktigt bra.

– Jag känner att jag har utvecklats väldigt mycket på alla plan sedan sist jag spelade med Luleå Hockey. Det har varit en väldigt lärorik tid att spela utomlands och jag är nu en mer offensiv spelare än jag var för sex år sedan.