• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Idag 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt

LHF/MSSK nollade MODO Hockey

6 september 2020 17:44
DAM

Luleå Hockey/MSSK vann eftermiddagens träningsmatch borta mot MODO Hockey med 4-0. Efter en mållös förstaperiod lossnade tillslut målskyttet för norrbottningarna.


Norrbottningarna öppnade matchen bra och var sen det spelförande och dominerande laget under den första perioden, men Viktorie Svejdova i MODO-kassen spelade riktigt bra och såg till att det var 0-0 efter 20 spelade minuter.

Andra perioden var den första lik, gästerna dominerade spelet och halvvägs in på matchen fick man tillslut utdelning. Nyförvärvet Viivi Vainikka bröt sig in mot kassen och satte sen snyggt 0-1 i första krysset. LHF/MSSK fortsatte sen att trumma på och 23 sekunder före pausvilan dundrade Noora Tulus in 0-2 på en retur.

Norrbottningarna fortsatte ösa på i den tredje perioden, Michela Cava spelade fram till Emma Nordin i ett två mot ett-läge som inte gjorde något misstag och det var 0-3. 0-4 kom sen efter ett riktigt bra spel i powerplay som slutade med att Nordin dundrade in ett direktskott. Hemmalaget skapade sen ett par hyfsade målchanser, men Sara Grahn stod stabilt mellan stolparna och slutresultatet skrevs till 0-4.