• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Första nyförvärvet klart!

11 april 2014 14:15

Med de nya tränarna på plats kommer Luleå Hockeys första nyförvärv för säsongen 2014/2015. Det blir den hårdföre anfallsspelaren Jonathan Granström som skrivit på för de kommande två säsongerna med Luleå Hockey.


Jonathan Granström som är 28 år var med och vann SM-guld med Brynäs för två säsonger sedan och har med sin hårdföra spelstil på nästan 500 matcher i SHL och SM-slutspelet samlat på sig 162 poäng och 662 utvisningsminuter.

Lars ”Osten” Bergström: - Jonathan Granström kommer att bli en stor tillgång för Luleå Hockey. Det är en bra och erfaren spelare som är i sin bästa ålder. En hårdför kille som är en riktig vinnartyp till sin personlighet och som är kompetent inom spelets alla moment. Han kan spela både center och forward och kommer att vara användbar för oss i både numerära över- och underlägen.

Jonathan Granström: - Det känns jättespännande att flytta norrut. Jag tycker att Luleå Hockey har varit bra som lag i många år. Det är en förening som satsar framåt och det känns viktigt att jag kommer till ett lag som vill vinna och som verkligen visat att de ville ha mig. Utöver det sportsliga så har jag hört mycket gott om stan av både spelare och kompisar, så det känns som att det här kommer bli riktigt bra.