• Huvudsponsorer

Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 19 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Tisdag Tis 29 December Dec

Första nyförvärvet klart!

11 april 2014 14:15

Med de nya tränarna på plats kommer Luleå Hockeys första nyförvärv för säsongen 2014/2015. Det blir den hårdföre anfallsspelaren Jonathan Granström som skrivit på för de kommande två säsongerna med Luleå Hockey.


Jonathan Granström som är 28 år var med och vann SM-guld med Brynäs för två säsonger sedan och har med sin hårdföra spelstil på nästan 500 matcher i SHL och SM-slutspelet samlat på sig 162 poäng och 662 utvisningsminuter.

Lars ”Osten” Bergström: - Jonathan Granström kommer att bli en stor tillgång för Luleå Hockey. Det är en bra och erfaren spelare som är i sin bästa ålder. En hårdför kille som är en riktig vinnartyp till sin personlighet och som är kompetent inom spelets alla moment. Han kan spela både center och forward och kommer att vara användbar för oss i både numerära över- och underlägen.

Jonathan Granström: - Det känns jättespännande att flytta norrut. Jag tycker att Luleå Hockey har varit bra som lag i många år. Det är en förening som satsar framåt och det känns viktigt att jag kommer till ett lag som vill vinna och som verkligen visat att de ville ha mig. Utöver det sportsliga så har jag hört mycket gott om stan av både spelare och kompisar, så det känns som att det här kommer bli riktigt bra.